default-image

Φιλικό με Γιούχτα την Τετάρτη για τον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Φιλικό με Γιούχτα την Τετάρτη για τον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΟΦΗ δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, παίρνοντας τους βαθμούς από το ματς με τον Πανθρακικό που δεν διεξάγεται άνευ αγώνος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επιθυμούσε την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης για να καλυφθεί το… κενό και έτσι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει αύριο τον Γιούχτα στο ΒΑΚ. Το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17:30 το απόγευμα, ενώ αναμένεται να αγωνιστούν κυρίως παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής. Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να «τσεκάρει» αγωνιζόμενους και κάποιους νεαρούς από την ομάδα Κ19, που θα επιλέξει για το συγκεκριμένο φιλικό. Όσοι παίκτες δεν αγωνιστούν, θα έχουν κανονικά προπόνηση το πρωί της ίδιας μέρας. Βέβαια, στον ΟΦΗ δε γνωρίζουν αυτή τη στιγμή αν θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, που βάζει προγράμματος υπάρχει ο εντός έδρας αγώνας με τη Σπάρτη.

Η ομάδα της Λακωνίας δεν «κατέβηκε» στο ματς με τον Πανσερραϊκό αυτή την Κυριακή και όλα δείχνουν ότι θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Όταν αυτό επιβεβαιωθεί, είναι πιθανό να αναζητηθεί νέος αντίπαλος για φιλικό, ώστε η ομάδα του Ηρακλείου να διατηρηθεί σε εγρήγορση όσο το δυνατόν περισσότερο.

Άλλωστε, αυτή την περίοδο δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που αντιμετωπίζουν θέματα τραυματισμών. Ο Κομεσίδης έχει μυϊκό τραυματισμό στο δικέφαλο από το ματς με τον Άρη, ενώ ο Κώτσιος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο ισχίο. Στο… απουσιολόγιο ήταν σήμερα και ο Μπόατενγκ με ενοχλήσεις στη μέση, όπως και οι μόνιμα απόντες Φαζός και Μανιαδής (πρόβλημα στη μέση).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News