Ειδήσεις

Συνέχεια στο σίριαλ με αποσπάσεις και μετακινήσεις γιατρών

Συνέχεια στο σίριαλ με τις αποσπάσεις και μετακινήσεις γιατρών στα νοσοκομεία της Κρήτης με το σύλλογο εργαζομένων του νοσοκομείου Αγίου Νικολάου να απαντά με αιχμές στη ΔΥΠΕ Κρήτης.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΟΝΤΡΕΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι σε ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 12/5/2017 η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εξέδωσε απαντητική ανακοίνωση αναφορικά με τους προβληματισμούς που εξέφρασε με επιστολή του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας σχετικά με τη μετακίνηση ιατρού από το Νοσοκομείο Κ.Υ. Ιεράπετρας στο Γ.Ν. Αγίου Νικολάου.

Η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ δεν έδειξε όμως την ίδια ευαισθησία και δεν απάντησε στην καταγγελία που δημοσιοποιήσαμε στις 11/5 σχετικά με δύο μετακινήσεις διοικητικών υπαλλήλων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου προς Νοσοκομεία  του τόπου καταγωγής τους, μετακινήσεις που έχει συνυπογράψει η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ.

Στην ανακοίνωση με την οποία απαντά στο δήμαρχο Ιεράπετρας η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ αναφέρει χαρακτηριστικά: "βασικό κριτήριο της 7ης Υ.ΠΕ., αναφορικά με τις μετακινήσεις προσωπικού είναι καταρχήν, η εύρυθμη λειτουργία των φορέων προέλευσης και υποδοχής και κατά δεύτερον, η στάθμιση της προσωπικής κατάστασης των υπαλλήλων. Σαφώς δεν αποτελεί κυρίαρχο κριτήριο παραμονής ή μετακίνησης ο τόπος καταγωγής αυτών." Όμως η υπογραφή της διοικήτριας της 7ης ΥΠΕ στις δύο τρίμηνες μετακινήσεις των διοικητικών υπαλλήλων του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου διαψεύδει αυτό τον ισχυρισμό, αφού οι υπάλληλοι μετακινήθηκαν στους τόπους καταγωγής τους (Λευκάδα,Θεσσαλονίκη)  τη στιγμή που είναι γνωστή η υποστελέχωση της διοικητικής υπηρεσίας του ΓΝΑΝ και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου από αυτές τις μετακινήσεις.

Καλό λοιπόν είναι η διοίκηση της 7ης ΥΠΕ στις όποιες ανακοινώσεις της να μην υποτιμά τη νοημοσύνη των εργαζομένων στα Νοσοκομεία και των εκπροσώπων τους παρουσιάζοντας το μαύρο - άσπρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια