Ειδήσεις

Νέα απάτη σε βάρος των ελαιουργών, τι γίνεται στην Κρήτη

Γάλλοι επιτήδειοι εξαπατούν μικρές ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες υποκρινόμενοι τους εκπροσώπους υπαρκτών υγιών γαλλικών επιχειρήσεων

Γάλλοι επιτήδειοι εξαπατούν μικρές ελληνικές εξαγωγικές εταιρείες υποκρινόμενοι τους εκπροσώπους υπαρκτών υγιών γαλλικών επιχειρήσεων και κάνουν παραγγελίες για αγορά λαδιού χωρίς να πληρώνουν, επισημαίνει το Επιμελητηρίου Μαγνησίας που με σχετικό έγγραφο του ενημερώνει τα μέλη του αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών.


Ήδη μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές απάτες, εκ των οποίων μία εξαπάτηση και δύο απόπειρες εξαπάτησης που αφορούν το ελαιόλαδο, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρχουν κρούσματα και σε άλλα προϊόντα.
 

Επίσης τονίζει ότι οι ελληνικές εταιρείες πρέπει να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικές σε παραγγελίες που τους αποστέλλονται ηλεκτρονικώς από εταιρείες, με τις οποίες δεν έχουν προηγούμενη συνεργασία.

''Προς το παρόν δεν έχει ακουστεί κάτι παρόμοιο σε τοπικό επίπεδο, αλλά απαιτείται μεγάλη προσοχή καθώς η απάτη μπορεί να αφορά και σε άλλα προϊόντα, όπως και το 2011'' λέει στο Ράδιο 9,84 ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣΗ Μύρων Χιλειτζάκης.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια