default-image

Που επικεντρώνονται οι έρευνες για τον 83χρονο στη Σητεία

Κρήτη
Που επικεντρώνονται οι έρευνες για τον 83χρονο στη Σητεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέες προσπάθειες και σήμερα από εθελοντικές οργανώσεις και αστυνομία με σκοπό τον εντοπισμό του 83χρονου Γιάννη Χλουβεράκη που χάθηκε σε περιοχή της Σητείας.

Με τη βοήθεια ανθρώπων που γνωρίζουν καλά την περιοχή η αναζήτηση το απόγευμα του Σαββάτου επικεντρώνεται σε περιοχές λίγο πιο μακρινές από το αρχικό «στίγμα» που δόθηκε για τον 83χρονο, ακόμη και προς την ακτογραμμή.

Και συγγενικά πρόσωπα παρά τη ζέστη δεν καταθέτουν τα όπλα και συνεχίζουν τις έρευνες στην προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη του ηλικιωμένου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: SILVER ALERT ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΧΛΟΥΒΕΡΑΚΗ

Όσο περνούν οι ώρες η αγωνία κορυφώνεται αλλά δεν σβήνουν και οι ελπίδες για τους δικούς του ανθρώπους. Τις έρευνες που γίνονται πάντως δεν βοηθούν οι καιρικές συνθήκες και η πυκνή βλάστηση .

Υπενθυμίζεται ότι ο ηλικιωμένος από το Παλαίκαστρο Σητείας που πήγε να κλαδέψει χωράφι την περασμένη Τρίτη, έχει ύψος 1,68 και βάρος 70-75 κιλά .Έχει μαύρα μάτια, φαλάκρα, μουστάκι και σκούρο δέρμα. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μακρυμάνικο καφέ πουλόβερ και από μέσα καρό πουκάμισο και τζιν παντελόνι. Φορούσε επίσης ένα σκούρο καπέλο τύπου τζόκεϊ.

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News