default-image

Αυγενάκης: Σε ντελίριο ψευδαισθήσεων ο πρωθυπουργός

Κρήτη
Αυγενάκης: Σε ντελίριο ψευδαισθήσεων ο πρωθυπουργός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σε ντελίριο ψευδαισθήσεων και δημαγωγίας ο πρωθυπουργός. Για μια ακόμα φορά μας εξέπληξε με το θράσος και την ακατάσχετη παροχολογία του, αυτή τη φορά για το χώρο της Παιδείας», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση του ο γραμματέας Π.Δ. της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την Παιδεία.

Ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης:

«Ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει πάνω στις στάχτες των πρότυπων σχολείων, έχοντας υποβαθμίσει τα ολοήμερα σχολεία, κι έχοντας ξανανοίξει το 'απόστημα' των αιώνιων φοιτητών.

Ο Πρωθυπουργός έχοντας χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, υπόσχεται ακοστολόγητες παροχές για όλους, σε ένα κρεσέντο υποτιθέμενης ευαισθησίας.

Προαναγγέλλει αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, αλλαγές που σηματοδοτούν την οπισθοδρόμηση και ακυρώνουν την αναπτυξιακή προοπτική των Ανώτατων Ιδρυμάτων.

Παραδομένος στις αριστερίστικες ιδεοληψίες και τον άκρατο λαϊκισμό έφτασε στο σημείο να δεσμευθεί για μόνιμους διορισμούς. Χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς να μας πει πόσοι και πώς, τη στιγμή που η ίδια η Κυβέρνηση έχει παραδεχτεί, ότι δεν μπορεί να προβεί σε μόνιμους διορισμούς έως το 2019.

Ο κ. Τσίπρας μας είπε πολλά. Αυτό που παρέλειψε τεχνηέντως όμως, να μας πει είναι το πώς θα πραγματοποιήσει τα όσα «γενναιόδωρα» υποσχέθηκε, πού θα βρει τους απαραίτητους πόρους για να υλοποιήσει τις ψηφοθηρικές του εξαγγελίες, πώς θα αναβαθμίσει ποιοτικά το δημόσιο σχολείο, όταν δεν κάνει ούτε μία αναφορά στην αξιολόγηση εκπαιδευτικών.

Επί των ημερών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γενναιόδωρος είναι οποίος δεν έχει τίποτε να χάσει. Έτσι και ο Πρωθυπουργός είναι υπέρ το δέον γενναιόδωρος, καθώς έχει πλέον πτωχεύσει ηθικά και πολιτικά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News