default-image

Χατζηνικολάου: ΟΦΗ-Άρης για 3η-4η θέση, είναι αδιανόητο!

Ποδόσφαιρο
Χατζηνικολάου: ΟΦΗ-Άρης για 3η-4η θέση, είναι αδιανόητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που θα μπορούσαν να σχολιάσουν το ντέρμπι του Σαββάτου στο "Γεντί Κουλέ" μεταξύ ΟΦΗ και Άρη είναι δίχως αμφιβολία ο Γιάννης Χατζηνικολάου...

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μόνιμος κάτοικος Ηρακλείου εδώ και χρόνια αλλά και με θητείες στον πάγκο και των δύο ομάδων, ο "Χάτζι" γνωρίζει πολύ καλά τους μονομάχους. Μάλιστα χωρίς να "μασάει τα λόγια του", ο έμπειρος πλέον τεχνικός κάνει την κριτική του λέγοντας χαρακτηριστικά πως περίμενε αυτές οι δυο ομάδες να μάχονται για την πρωτιά στη Football League και όχι για την 3η και την 4η θέση! Όπως λέει χαρακτηριστικά στο neakriti.gr θεωρεί αδιανόητο αυτό που συμβαίνει για τον ΟΦΗ και τον Άρη!

"Το παιχνίδι περιμένω να είναι αμφίροπο. Ο ΟΦΗ παίζει στην έδρα του και θα έχει σύμμαχο τον κόσμο σε μια έδρα που όλοι ξέρουν πως του δίνει δύναμη. Ωστόσο το παιχνίδι δε θα είναι δύσκολο μόνο για τον Άρη, θα είναι και για τις δύο ομάδες, οι οποίες δείχνουν να είναι ισοδύναμες. Ωστόσο δε μπορώ να μη σταθώ σε κάτι που θεωρώ αδιανόητο! Δεν περίμενα σε καμια περίπτωση πως ο ΟΦΗ και ο Άρης θα βρίσκονται τώρα που έχουμε μπει στην τελική ευθεία να αγωνίζονται για την 3η και 4η θέση! Είναι τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας και η μάχη τους θα έπρεπε να είναι για το ποιος θα ανέβει σαν πρωταθλητής! Δε μπορούν αυτοί οι δυο να παίζουν στη Football League για την 3η και την 4η θέση! Από κει και πέρα, ο Άρης έχει ένα βαθμολογικό προβάδισμα, όμως, ο ΟΦΗ είναι σταθερά καλός το τελευταίο διάστημα και δείχνει πως πλέον μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα."

Για τα κίνητρα των δύο ομάδων, ο πρώην τεχνικός τους σημειώνει: "Το κίνητρο του Άρη είναι να διασφαλίσει την 3η θέση και αν τυχόν η Λαμία κάνει κάποια γκέλα μήπως την προλάβει. Είναι, βεβαίως, ισχυρό κίνητρο. Από την άλλη και ο ΟΦΗ ευελπιστεί πως αν φρενάρει τον Άρη μπορεί να πάρει την 3η θέση, που με αυτά που φημολογούνται ίσως δώσει ένα ακόμη εισιτήριο ανόδου στη Super League."

Ο Χατζηνικολάου δε διστάζει να πει πως θεωρεί καλύτερο τον ΟΦΗ αυτή την περίοδο... "Είναι καλύτερος! Ο Άρης δεν έπεισε φέτος. Τα παιχνίδια και των δυο στις Σέρρες έδειξαν κάποια πράγματα. Το μόνο για μένα αβαντάζ του Άρη κόντρα στον ΟΦΗ αυτή τη στιγμή είναι πως έχει την τρίτη θέση. Δε φτάνει ομως αυτό."

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News