default-image

Σέντρα της νέας Super League στις 19 Αυγούστου

Ποδόσφαιρο
Σέντρα της νέας Super League στις 19 Αυγούστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 19 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σέντρα του νέου πρωταθλήματος σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά η Super League με επίσημη ανακοίνωση της.

Η διοργανώτρια αρχή πέρα από το θέμα της επικύρωσης της βαθμολογίας και της διεξαγωγής των play offs είχε και άλλα θέματα στην ημερήσια ατζέντα και ένα εξ αυτών ήταν η έναρξη της επόμενης σεζόν. Βέβαια σε ότι έχει να κάνει με την επικύρωση της βαθμολογίας σημειώνει ότι έγινε με την επιφύλαξη των αποφάσεων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδότησης.

Επίσης το Final Four K17 θα διεξαχθεί τελικά στην Τρίπολη και το γήπεδο του Αστέρα με την πρωταθλήτρια ομάδα να παίζει τη νέα σεζόν Uefa Youth League.

Η ανακοίνωση της Super League ανέφερε:

"Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία (9 υπέρ, 3 κατά, 1 λευκό) η βαθμολογία για τις θέσεις 1-5, με την επιφύλαξη των αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης.

2/ Το Πρωτάθλημα της Super League αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου 2017.

3/ Το Final Four του Πρωταθλήματος Novasports Super League K17 θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Θ. Κολοκοτρώνης» του Αστέρα Tρίπολης και η Πρωταθλήτρια Ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Uefa Youth League.

4/ Μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των αγώνων κατάταξης (play off) αγων. περιόδου 2016-2017, τα οποία θα διεξαχθούν στις 14, 17, 21, 24, 28 και 31 Μαΐου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News