default-image

Κ. Μητσοτάκης: Χθες ήταν μία καλή ημέρα για την Ευρώπη

Ελλάδα
Κ. Μητσοτάκης: Χθες ήταν μία καλή ημέρα για την Ευρώπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 «Ήταν καλή μέρα για την Ευρώπη χθες» ανέφερε για τις γαλλικές εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σημείωσε πως «ήταν η νίκη της κοινής λογικής και της μετριοπάθειας, απέναντι στις δυνάμεις του λαϊκισμού και του ευρωσκεπτικισμού και μπορούμε κι εμείς να βγάλουμε συμπεράσματα εδώ στην Ελλάδα».

Σημείωσε ότι έχει γνωρίσει προσωπικά τον Μακρόν, αν και η ΝΔ ως μέλος του ΕΛΚ, είχε στην αρχή στηρίξει τον έτερο υποψήφιο Φιγιόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΚΡΟΝ

Συνέχισε, λέγοντας ότι ο ίδιος εξελέγη με σύνθημα «ΝΔ από την αρχή» και στόχος είναι να μπουν στη ΝΔ νέοι άνθρωποι και νέες ιδέες. Αναφέρθηκε στο μητρώο στελεχών λέγοντας ότι κάποιοι από αυτούς που επελέγησαν θα είναι στα ψηφοδέλτια, ενώ άλλοι θα στελεχώσουν τον κομματικό μηχανισμό. Θα πρέπει να οικοδομήσουμε κόμματα που να ξεφύγουν από την πελατειακή αντίληψη, πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο κ. Τσίπρας ήλθε στην εξουσία υποσχόμενος το νέο, αλλά εκπροσωπεί το πιο παλιό από το παλιό» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, για να υποστηρίξει ότι «διακατέχεται από μεγάλο βαθμό ασχετοσύνης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News