default-image

Απίστευτες εικόνες εγκατάλειψης σε γειτονιά στο Γιόφυρο -vid

Κρήτη
Απίστευτες εικόνες εγκατάλειψης σε γειτονιά στο Γιόφυρο -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοσχέδιες χωματερές δίπλα από κάδους απορριμμάτων στη περιοχή του Εσταυρωμένου, με δημότες να εκφράζουν την αγανάκτηση τους στον τηλεοπτικό φακό.

Εικόνες ντροπής σε μια ακόμη γειτονιά που παίζουν μικρά παιδιά και με τη κατάσταση να είναι ανεξέλεγκτη λίγα μέτρα παρακάτω.

Την ίδια ώρα κάτοικοι κάνουν λόγο για αδιαφορία των αρμοδίων να προχωρήσουν σε εργασίες διαμόρφωσης της οδού Ιασίου, η οποία είναι παράλληλη της εθνικής οδού.

Όπως λένε για ένα τμήμα 350 μέτρων, ταλαιπωρούνται αφάνταστα στο Γιόφυρο και διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να βρεθούν στο Γάζι ακόμα και στο ΙΚΑ Εσταυρωμένου.

Αν μας κατατεθεί αίτημα από τον Δήμο Ηρακλείου ή την Περιφέρεια Κρήτης, θα το εξετάσουμε, δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ Φώτης Καζάσης, ο οποίος όπως σημειώνει το έργο αυτό, είναι μικρού κόστους και θα μπορούσε να ενταχθεί σε πρόγραμμα για την οδική ασφάλεια, εφόσον αυτό αποφασιστεί…

Να σημειωθεί ότι στην ίδια κατάσταση βρισκόταν πριν από 7 και πλέον χρόνια η οδός Νίδας, παράλληλη της εθνικής οδού από την πλευρά του Γαζίου.

Τότε ο δήμος Μαλεβιζίου κατέθεσε σχετικό αίτημα για τη διαμόρφωση του δρόμου, το οποίο έγινε δεκτό από τον ΟΑΚ και έτσι προχώρησε η ασφαλτόστρωση του.

Το ερώτημα όμως είναι τι γίνεται από πλευράς Ηρακλείου;

Ρεπορτάζ: Γεωργία Μακάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News