default-image

Κρήτη: Άρχισαν οι διαδικασίες για αναθεώρηση του Συντάγματος

Κρήτη
Κρήτη: Άρχισαν οι διαδικασίες για αναθεώρηση του Συντάγματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Επιτροπή Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση στην πόλη του Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Στη συζήτηση συμμετέχουν και παρεμβαίνουν κοινωνικοί και επιστημονικοί φορείς, άλλες συλλογικότητες και πολίτες.

Στην εκδήλωση παρευρίσκονται ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, ο Σπύρος Δανέλλης βουλευτής στο «Ποτάμι», ο Άρης Ροζάκης πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου, ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Γιάννης Μαστοράκης και ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μπαριτάκης Παύλος.

Στην εκδήλωση βρίσκεται και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος προκειμένου να διατρανώσει την εκπεφρασμένη θέση της Εκκλησίας ότι δηλαδή στην Ελλάδα κράτος και ορθοδοξία αποτελούν ένα σώμα, συνεπώς κάθε προσπάθεια χωρισμού θα βρίσκει την Εκκλησία αντίθετη.

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News