default-image

Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Πίππα Μίντλετον

Life
Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας η Πίππα Μίντλετον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο 20 Μαΐου η αδερφή της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πίππα Μίντλετον θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Τζέιμς Μάθιους.

Η 33χρονη αυτές τις ημέρες ασχολείται με τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου της με τον 41χρονο επιχειρηματία.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Ένγκλφιλντ του Μπέρσκαιρ, που βρίσκεται μόλις έξι μίλια μακριά από το χωριό Μπάκμπερι, όπου η νύφη μεγάλωσε με την αδερφή της Κέιτ και τον νεότερο αδερφό τους Τζέιμς.

Η εκκλησία του 12ου αιώνα βρίσκεται μέσα σε κτήμα ιδιοκτησίας του βουλευτή Ρίτσαρντ Μπένιον. Όταν ολοκληρωθεί η τελετή, οι νεόνυμφοι θα υποδεχθούν τους καλεσμένους τους στο σπίτι των γονιών της Πίππα που διαθέτει εκτός των άλλων και έναν τεράστιο κήπο.

Στο γάμο,σύμφωνα με το ΑΠΕ- ΜΠΕ,  θα είναι φυσικά επίσημοι καλεσμένοι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, μαζί με τα δύο παιδιά τους, καθώς και ο πρίγκιπας Χάρι, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι του Κένσιγκτον. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Κέιτ δεν θα είναι παράνυμφος στο γάμο, όπως έκανε η αδερφή της στο δικό της γάμο, αλλά ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα είναι παρανυμφάκια στο γάμο της θείας τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News