default-image

Με… φόρα μπήκε στον ανοικτό στίβο η Κατερίνα Στεφανίδη

Σπορ
Με… φόρα μπήκε στον ανοικτό στίβο η Κατερίνα Στεφανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από εκεί που σταμάτησε το 2016 , συνεχίζει και το 2017 στον ανοικτό στίβο η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

 

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο συμμετείχε χθες το βράδυ στο πρώτο Diamond League της χρονιάς στη Ντόχα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με άλμα στα 4.80μ. δεν άφησε κανένα περιθώριο στις υπόλοιπες αθλήτριες κατακτώντας την 1η θέση στο επί κοντώ.

 

Η έμπειρη άλτρια ξεκίνησε τον αγώνα της στα 4,55 μ., πέρασε με την δεύτερη τα 4,65 μ. και 4,75 μ. και με την πρώτη τα 4,80 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 4,85 μ. - επίδοση που έδωσε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες - εκεί όπου η Ελληνίδα είχε τρεις άκυρες προσπάθειες, όμως, άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια με κύριο στόχο το χρυσό μετάλλιο στο  Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη και ο προπονητής της Μιτς Κρίερ θα επιστρέψουν στις ΗΠΑ και από εκεί θα έρθουν στην Ελλάδα λίγες ημέρες πριν το Φιλοθέη Women Gala (31/5), όπου θα γίνει ο επόμενος αγώνας της Ελληνίδας.

 

Το επόμενο ραντεβού των αθλητριών του επί κοντώ σε Diamond League είναι στις 6 Ιουνίου στη διοργάνωση της Ρώμης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News