default-image

Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω του αγώνα δρόμου "Χρώμα Run"

Κρήτη
Διακοπή της κυκλοφορίας λόγω του αγώνα δρόμου "Χρώμα Run"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω του αγώνα δρόμου «ΧΡΩΜΑ RUN 2017» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα διακοπεί από τις 4:30 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή του τοπικού διαμερίσματος Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και συγκεκριμένα στην διαδρομή από Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου - διασταύρωση Επ. οδού Αρκαλοχωρίου / Αυλής - οδός Μάχης Κρήτης - πάροδος Ελ. Βενιζέλου - Ελ. Βενιζέλου - Αγίου Κωνσταντίνου - Σάββα Πέππα - Ελ. Βενιζέλου - πάροδος Ελ. Βενιζέλου - Μάχης Κρήτης - διασταύρωση Επ. οδού Αρκαλοχωρίου / Αυλής και τερματισμός στο Εκθεσιακό Κέντρο Αρκαλοχωρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο τοπικό διαμέρισμα Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος κατά τις ώρες διακοπής της κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Ηράκλειο, Βιάννο κλπ τ.δ. του Δήμου Μινώα προς το Αρκαλοχώρι και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών και τις περιφερειακές οδούς του Αρκαλοχωρίου.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News