default-image

Βράζει το Σκαλάνι μετά & την επιστολή κόλαφο κατά Λαμπρινού

Κρήτη
Βράζει το Σκαλάνι μετά & την επιστολή κόλαφο κατά Λαμπρινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα βήμα πίσω έκανε τελικά ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Σκαλανίου που με μία επιστολή κόλαφο ζητούσε την παραίτηση του δημάρχου Ηρακλείου αναφορικά με το ζήτημα της μετεγκατάστασης των Ρομά από σημερινό καταυλισμό, στην περιοχή του Σκαλανίου.

Αντιπροσωπεία των κατοίκων συναντήθηκε το πρωί στη Λότζια με το δήμαρχο και σε κλίμα συναίνεσης ο κ. Λαμπρινος τους ανέφερε ότι δεν έχει ληφθεί ουδεμία συγκεκριμένη απόφαση για την τελική μετεγκατάσταση των αθίγγανων ωστόσο στις περιοχές που εξετάζονται είναι και η περιοχή του Σκαλανίου.

Από την πλευρά τους οι Σκαλανιώτες τόνισαν ότι παίρνουν πίσω όσα αναφέρονται στην επιστολή σχετικά με την παραίτηση Λαμπρινού και υπογράμμισαν ότι είναι κάθετα αντίθετοι στο ενδεχόμενο να γίνει πράξη το σενάριο μεταγκατάστασης στην περιοχή τους και είναι έτοιμοι για δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥ -ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΜΕ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Τρουλιτάκη ήταν λάβρος στην επιστολή του ζητώντας όχι μόνο την παραίτηση Λαμπρινού αλλά κατηγορώντας το δήμαρχο για απραξία έργου στο Σκαλάνι, απευθυνόμενος μάλιστα στον δημοτικό άρχοντας της πόλης στο πρώτο ενικό πρόσωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News