default-image

Πήρε άδεια το Πανθεσσαλικό, ανακοίνωση του Δήμου

Αθλητισμός
Πήρε άδεια το Πανθεσσαλικό, ανακοίνωση του Δήμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία γίνεται λόγος για προσπάθεια να παγιδευτεί ο υφυπουργός Αθλητισμού να αναβάλει τον τελικό Κυπέλλου, ο Δήμος Βόλου αναφέρει πως το Πανθεσσαλικό πήρε άδεια και αυτή έχει ήδη διαβιβαστεί στη ΓΓΑ. Παράλληλα η τοπική αρχή αναφέρει πως όλα τα ζητήματα ασφαλείας έχουν τακτοποιηθεί.

Η ανακοίνωση:

Κόντρα σε όσους, με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, προσπάθησαν να «παγιδεύσουν» τον αρμόδιο υπουργό και να ματαιώσουν την τέλεση του τελικού του κυπέλλου Ελλάδος, μιας αθλητικής γιορτής, στην πόλη μας, ο Δήμος Βόλου, με την άριστη συνεργασία τόσο της ΕΠΟ, όσων και των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αλλά και τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Αποκεντρωμένη Διοίκησης, δίνει συγκεκριμένες και αποτελεσματικές λύσεις και αίρει κάθε εμπόδιο που υπάρχει, αποκαθιστώντας ελλείψεις από την κατασκευή ακόμα του σταδίου, και για τις οποίες δυστυχώς ουδείς κλήθηκε να λογοδοτήσει..

Ήδη με επιστολή προς τον αρμόδιο υφυπουργό, κ. Βασιλειάδη, του γνωστοποιείται ότι όλα τα ζητήματα ασφαλείας έχουν τακτοποιηθεί, του διαβιβάστηκε η άδεια λειτουργίας (ΑΔΑ: 7ΧΚΠΟΡ-10ΞΗΒ), που για πρώτη φορά υπάρχει για το στάδιο, μετά από αλλεπάλληλους και βασανιστικούς ελέγχους και αναλήφθηκε και πάλι η δέσμευση ότι μέχρι σήμερα το απόγευμα θα έχει λυθεί και το θέμα της αρίθμησης των εισιτηρίων και των θέσεων.

Ο Δήμος Βόλου ευχαριστεί όλους όσους ακόμη και τώρα δίνουν τη μάχη στο πλευρό του για να διεξαχθεί αυτή η μεγάλη γιορτή στην πόλη μας, με τις αυτονόητες και προφανείς θετικές επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News