Ειδήσεις

Κλειστοί δρόμοι σε Ηράκλειο και Χερσόνησο

Προσωρινά κλειστοί θα παραμείνουν δρόμοι στους δήμους Χερσονήσου και Ηρακλείου λόγω των αγώνων ποδηλασίας «26α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2017».

Εξαιτίας της διεξαγωγής των αγώνων ποδηλασίας δρόμου, «26α ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΕΙΑ 2017», οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017 έως και την Κυριακή  7 Μαΐου 2017, στους Δήμους Ηρακλείου και Χερσονήσου θα πραγματοποιηθεί κατάλληλη ρύθμιση και προσωρινές διακοπές της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για την εφαρμογή των μέτρων τροχαίας, που ως σκοπό έχουν, την απρόσκοπτη και ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, αλλά και την διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων ως εξής:

• το Σάββατο 06/05/2017 κατά τις ώρες 16:00 έως 18:00, , στην επαρχιακή οδό Κράσι - Μάλια και στην αστική οδό Π. Μελά του τοπικού διαμερίσματος Μαλίων.

• την Κυριακή 07/05/2017 κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00, στις οδούς Μετεώρων και Νάξου με κατεύθυνση την παραλιακή οδό Νεάρχου στην πόλη του Ηρακλείου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων  για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους, να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια