default-image

Έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό η Μπαλαμούτη

Σπορ
Έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό η Μπαλαμούτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ζωή Μπαλαμούτη στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων, το οποίο ξεκίνησε σήμερα στην Πάτρα και ολοκληρώνεται αύριο.

Η αθλήτρια του ΟΦΗ σημείωσε ατομικό ρεκόρ στο τριπλούν κοριτσιών με άλμα στα 12.57μ. και έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20, το οποίο είναι 12.50μ. Φυσικά κατέκτησε την πρώτη θέση και έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σταθερά καλός και ο Χρήστος Φραντζεσκάκης του Ελ. Βενιζέλος, ο οποίος κατέκτησε την 1η θέση στη σφυροβολία. Ο αθλητής του Κώστα Παπαμαρμάκη έστειλε τη σφύρα στα 76,70 μ. και δεν είχε κανένα πρόβλημα να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Πρωτιά και για τον Παττακό του ΟΦΗ στο τριπλούν καθώς με άλμα στα 14.35μ. είχε την καλύτερη επίδοση στον αγώνα, ενώ 3η ήταν η Μαυρεδάκη (Χανίων) στη δισκοβολία με βολή στα 36,25μ.

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα ξεχώρισε η παρουσία του Μέρλου στο ύψος. Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τα 2.15μ., δοκίμασε και στα 2.18μ., τα οποία δεν πέρασε για πολύ λίγο. Με την επίδοσή του έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20 που θα γίνει στο Γκροσέτο.

Τα αποτελέσματα των αθλητών-τριών της Κρήτης:

1ος Παττάκος (Ηράκλειο) 14,35 μ.

1ος Φραντζεσκάκης (ΓΕΛ Ακρωτηρίου) 76.70 μ.

1η Μπαλαμούτη (Ηρακλείου) 12,57 μ.

3η Μαυρεδάκη (Χανίων) 36,25 μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News