default-image

Τραγωδία: Έκαψε τη μητέρα του και αυτοπυρπολήθηκε

Τραγωδία: Έκαψε τη μητέρα του και αυτοπυρπολήθηκε

Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε, στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει, βάζοντας φωτιά και στην ίδια του τη μητέρα, η οποία και έχασε τη ζωή της. Πρόκειται για μια πραγματική οικογενειακή τραγωδία, η οποία έχει ήδη συγκλονίσει ολόκληρη την τοπική κοινωνία σε χωριό του Δήμου Διδυμοτείχου Έβρου.

Ο 56χρονος γιος έμενε μόνος μαζί με την 81χρονη μητέρα του, καθώς ο πρώτος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια, ενώ και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία ο 56χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Συγκλονιστικό είναι ότι όταν ο γιος έκανε γνωστή την πρόθεσή του στην ηλικιωμένη μητέρα, η οποία ήταν κλινήρης και τυφλή, εκείνη του ζήτησε να «την πάρει μαζί του» για να μη μείνει μόνη.

Έτσι, ο γιος περιλούστηκε με βενζίνη και περιέλουσε και τη μητέρα του, προσπαθώντας όμως στη συνέχεια να σβήσει τις φλόγες που είχαν τυλίξει και τους δύο.

Η φωτιά είχε σβήσει όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ο γιος που φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Η μητέρα, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων της, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εξέπνευσε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News