Ειδήσεις

Βραβείο προσφοράς, σε νοσηλεύτριες του Βενιζελείου

Aκόμη μια βράβευση για το νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζελείου, στo πλαίσιo του 10ου Πανελλήνιου Νοσηλευτικού Συνεδρίου.

Αυτή τη φορά η Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος τίμησε τις συναδέλφους κυρίες Καραβιτάκη Μαρίνα  ( ΤΕΠ ), Λαυρεντάκη Κατερίνα ( ΤΕΠ ), Μαρκάκη Ελευθερία ( Αναισθησιολογικό ) και Φραγκιαδάκη Γεωργία ( Αιματολογική - Ογκολογική Κλινική ) για την εθελοντική τους συμμετοχή, προσφορά και δράση.

>>ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ

Σύμφωνα με την Ένωση Βενιζελείου:

Οι συνάδελφοι, παρά το επιβαρυμένο πρόγραμμα τους στο Νοσοκομείο, με υπέρμετρη αγάπη για το λειτούργημα τους αλλά και το συνάνθρωπο, συμμετέχουν εθελοντικά στις δράσεις του Κέντρου Νοσηλευτικής Φροντίδας Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής του Δήμου Ηρακλείου.

Το εν λόγω Κέντρο δημιουργήθηκε το 2012 σε συνεργασία με την 1η Δημοτική Ενότητα Ηρακλείου ,την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, την Ενορία του Αγίου Τίτου και του Περιφερειακού Τμήματος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

Πρωτεργάτες αυτής της προσπάθειας είναι ο κ Μιχάλης Ροβίθης, καθηγητής εφαρμογών του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Κρήτης και η πρεσβυτέρα κα Πόπη Βολανάκη, πρώην Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου Γ.Ν και συντονίστρια του Κέντρου Νοσηλευτικής Φροντίδας.

Το Κέντρο λειτουργεί με εθελοντές Νοσηλευτές και αναπτύσσει δράσεις όπως:

- Ενημέρωση, εκπαίδευση και συμβουλευτική κοινού σε θέματα Υγείας.

- Ευαισθητοποίηση Πληθυσμού.

- Αγωγή Υγεία με ομιλίες.

- Κατ' οίκον επισκέψεις σε ευπαθείς ομάδες.

- Εκπαίδευση φροντιστών.

- Συλλογή και διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και φαρμάκων σε ευάλωτους πληθυσμούς.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων εμφανώς περήφανος για την εθελοντική  δράση των συναδέλφων, δεν έχει παρά να τις συγχαρεί και να τις προβάλλει ως πρότυπο για συμμετοχή και άλλων συναδέλφων σε αντίστοιχες δραστηριότητες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια