default-image

Έτοιμος για διάκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Ηρόδοτος

Ποδόσφαιρο
Έτοιμος για διάκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών ο Ηρόδοτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και έτσι στον Ηρόδοτο μετά το πανάξιο νταμπλ στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, στοχεύουν σε μια πανελλήνια διάκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών!

Σήμερα στις 16:00 γίνεται στη Νέα Αλικαρνασσό ο προημιτελικός της διοργάνωσης, με τον Ηρόδοτο έχοντας κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του Κυπελλούχου του νησιού, να συνεχίζει στους «8» φιλοξενώντας σε νοκ-άουτ αγώνα την Αθλητική Ένωση Λευκίμμης, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο Κέρκυρας ενώ είναι κοντά στον τίτλο και την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Μάλιστα, η ομάδα που θα προκριθεί, στον ημιτελικό θα φιλοξενήσει στην έδρα της τον νικητή του ζευγαριού Αστέρας Βλαχιώτη-Φωκικός, γεγονός που αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τον Ηρόδοτο, καθώς πιθανή πρόκριση θα φέρει και τον ημιτελικό στη Νέα Αλικαρνασσό, με το δρόμο προς τον τελικό να είναι ανοιχτός. Ο Ηρόδοτος θα παραταχθεί χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς και ο Τσουμάγκας έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Η διοίκηση του Ηροδότου κάνει από την πλευρά της κάλεσμα στον φίλαθλο στόχο να δώσει δυναμικό παρών και να αποτελέσει τον 12ο παίκτη για την κατάκτηση του τελευταίου στόχου για φέτος, που είναι το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Ηροδότου αλλά και όλη την Αλικαρνασσό που ήταν παρόντες την εφετινή χρονιά σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες μας, συμβάλλοντας έτσι τα μέγιστα για την επιστροφή της ομάδας μας στην Γ/ εθνική κατηγορία. Αλλά δεν σταματάμε εδώ. Την Τετάρτη στις 16:00 η ομάδα μας δίνει έναν ακόμη σημαντικό αγώνα , αυτόν με την Λευκίμμη της Κέρκυρας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Καταρχήν καλωσορίζουμε την αντίπαλη ομάδα στο γήπεδό μας και ευχόμαστε να γίνει ένας ωραίος και συναρπαστικός αγώνας. Στόχος είναι μόνο η νίκη και ΖΗΤΑΜΕ από τον κόσμο μας να δώσει ένα δυνατό παρόν, να είναι ο 12ος παίκτης και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές στην κατάκτηση του τελευταίου στόχου μας για εφέτος . Όλοι θέλουμε αυτή τη διάκριση, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ, και γνωρίζουνε πως με τη νίκη αυτή ο στόχος του κυπέλλου έρχεται πιο κοντά .

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟ!!! "

Ορίζεται Γενική είσοδος 10 €, και ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι στο ματς αυτό δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας».

Το πρόγραμμα των προημιτελικών του Κυπέλλου Ερασιτεχνών είναι:

Σήμερα (16:00)

*Ηρόδοτος-ΑΕ Λευκίμμης (γηπ. Ηροδότου): Κασσελάκης, Σινιοράκης, Πετεινάτος (Χανίων), παρ: Χριστοδουλάκης (Ρεθύμνου)

*Αστέρας Βλαχιώτη-Φωκικός (γηπ. Βλαχιώτη): Κουτσαναστάσης, Καρβούνης, Λάμιας (Μεσσηνίας).

*Καλαμάτα-Κερατσίνι (γηπ. Μεσσηνιακού): Αγγελάκος, Καλαματάκης, Τσούκας (Αρκαδίας).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News