Ειδήσεις

Ψηλορείτης: Ιδού η αλήθεια για την επίμαχη φωτογραφία

Μετά τον σάλο, η απάντηση ήρθε τελικά από τον κ.Φιλάρετο Δημόγλου ο οποίος και ήταν εκείνος που ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία.

Μετά τον  σάλο σχετικά με την περιβόητη φωτογραφία που τραβήχτηκε από τη Σαντορίνη και δείχνει τον "άρχοντα"  της Κρήτης, τον Ψηλορείτη, η απάντηση ήρθε τελικά από τον κ.Φιλάρετο  Δημόγλου ο οποίος και ήταν εκείνος που ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία.

Μην γνωρίζοντας βέβαια και ο ίδιος το ντόρο που θα έκανε το συγκεκριμένο  κλικ, όχι μόνο στην Κρήτη αλλά γενικότερα στην Ελλάδα , με τις απόψεις και τα σχόλια αντικρουόμενα σχετικά με την αυθεντικότητα της φωτογραφίας,  μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό υποστήριξε ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από το χωριό Πύργος στη Σαντορίνη, από ένα  φίλο του  και σίγουρα δεν πρόκειται για μοντάζ.

Μάλιστα όπως προσθέτει το θέαμα αυτό ήταν αντιληπτό  από το όμορφο νησί για 3 ημέρες , όπως άλλωστε φαίνονταν πεντακάθαρα και τα υπόλοιπα  κοντινά νησιά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΟΤΑΝ Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Λέει δε ότι τράβηξαν και άλλοι  παρόμοιες φωτογραφίες και ο ίδιος υπόσχεται ότι μόλις ξαναφανεί ο Ψηλορείτης θα ξανατραβήξει ανάλογες φωτογραφίες.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τι έγραψε ο κ. Δημόγλου.

Επιμέλεια : Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια