Ειδήσεις

Ποιοι είναι οι νέοι πρόεδροι στις ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου;

Την Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων στελεχών της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Νομών και τοπικών πενταμελών συμβουλίων σε ολόκληρη τη Χώρα, αλλά και στο Ηράκλειο, με τον Άγγελο Μαθιουδάκη να παραμένει πρόεδρος στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, από σήμερα όλες οι τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. πανελλαδικά διαθέτουν νέους αιρετούς εκπροσώπους.

Στο Ηράκλειο Πρόεδρος της  Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηρακλείου παραμένει ο Άγγελος Μαθιουδάκης με πλήρως ανανεωμένη την ομάδα συνεργατών του.

Ενώ, αντιπρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. είναι ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηνικολάου, φοιτητής Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Ηρακλείου.

Ο κ. Άγγελος Μαθιουδάκης είναι τελειόφοιτος του Πανεπιστήμιου Κρήτης στο τμήμα Μαθηματικών. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση "Mathioudakis Media" που δραστηριοποιείται στον χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης.  Από το 2012 είναι ενεργό μέλος της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ.

Ο κ. Άγγελος Μαθιουδάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι τεράστια τιμή για εμένα η επανεκλογή μου στην θέση του προέδρου της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηρακλείου. Με γεμίζει χαρά αλλά ταυτόχρονα και τεράστια ευθύνη.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πείσμα και ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για να συνδράμουμε το έργο του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, την πρόοδο του κόμματος και της οργάνωσής μας, αλλά και την πρόοδο ολόκληρης της κοινωνίας».

Οι Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του Ν. Ηρακλείου έχουν ως εξής:

•      Τοπική Οργάνωση Ηρακλείου: Αυγενάκη Μαρία, Φοιτήτρια στο Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

•      Τοπική Οργάνωση Μαλεβιζίου: Χανιωτάκης Φανούριος, Φοιτητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ΤΕΙ Κρήτης.

•      Τοπική Οργάνωση Χερσονήσου: Βασιλάκης Μανώλης, Απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημόσια Διοίκηση του Παντείου Πανεπιστημίου.

•      Τοπική Οργάνωση Βιάννου: Πνευματικάκης Ερρίκος, Απόφοιτος Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

•      Τοπική Οργάνωση Αρχανών - Αστερουσίων: Καδιανάκης Γιώργος, Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Υλικών του Πανεπιστημίου Κρήτης

•      Τοπική Οργάνωση Γόρτυνας: Κουτεντάκης Ανδρέας, Απόφοιτος International Business & Management   Wales, Glamorgan University.

•      Τοπική Οργάνωση Φαιστού: Ορφανουδάκη Εμμανουέλα, Πολιτικός Μηχανικό ΤΕ, απόφοιτος Τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων, ΤΕΙ Κρήτης.

•      Τοπική Οργάνωση Μινώα Πεδιάδος: Παπαδάκη Μαρία, Φοιτήτρια Λογιστικής και Χρηματοοικονομικών ΤΕΙ Ηρακλείου.

Τομεάρχης Οργανωτικού της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για την Περιφέρεια Κρήτης είναι η Κα Οικονομάκη Μάνια, απόφοιτος του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης του ΙΕΚ Ηρακλείου.

Από κοινού με την ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, συμβάλλουμε στο έργο του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη και προχωράμε ενωμένοι για να δώσουμε πιο δυναμικά τις πολιτικές μάχες που ακολουθούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Λευτέρη Αυγενάκη:

«Η Ιστορική μας Νεολαία, η Νεολαία των μεγάλων πολιτικών αγώνων, περνάει τώρα σε μια καινούργια εποχή, στο πλευρό του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η υπεράσπιση των Αρχών και των Αξιών της φιλελεύθερης Δημοκρατίας, η διεκδίκηση, της αξιοκρατίας, της Αριστείας, της ισότητας των ευκαιριών επαγγελματικής και κοινωνικής ανάδειξης, είναι προϋποθέσεις της κοινωνικής δικαιοσύνης και η νέα ΟΝΝΕΔ θα αποτελέσει την πολιτική πρωτοπορία αυτών των διεκδικήσεων.

Συγχαίρω και εύχομαι καλή επιτυχία τόσο στον Πρόεδρο της Ν.Ε. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηρακλείου κ. Άγγελο Μαθιουδάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Χατζηνικολάου, όσο και τους/τις Προέδρους των Τοπικών Οργανώσεων της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. του Ν. Ηρακλείου, Ηρακλείου Κα Μαρία Αυγενάκη, Μαλεβιζίου Κο Φανούριο Χανιωτάκη, Χερσονήσου Κο Μανώλη Βασιλάκη, Βιάννου Κο Ερρίκο Πνευματικάκη, Αρχανών - Αστερουσίων Κο Γιώργο Καδιανάκη, Γόρτυνας Κο Ανδρέα Κουτεντάκη, Φαιστού Κα Εμμανουέλα Ορφανουδάκη και Μινώα Πεδιάδος Κα Μαρία Παπαδάκη»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια