default-image

Ηράκλειο: Στήριξε το Run Greece & το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Κρήτη
Ηράκλειο: Στήριξε το Run Greece & το «Χαμόγελο του Παιδιού»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με περισσότερες από 4.900 συμμετοχές ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 30 Απριλίου ο αγώνας RUN GREECE στο Ηράκλειο  που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου και τη χορηγική υποστήριξη της WIND.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το κέντρο της πόλης πλημμύρισε από έμπειρους αθλητές και ερασιτέχνες δρομείς κάθε ηλικίας οι οποίοι εκτός από τη χαρά της συμμετοχής και της προσπάθειας, έδειξαν το δρόμο της κοινωνικής προσφοράς. Οι αγωνιζόμενοι στους δρόμους 5 και 10 χλμ αλλά και παιδιών  έτρεξαν για να ενισχύσουν με τη συμμετοχή τους  την πρωτοβουλία αλληλεγγύης της WIND προς το σημαντικό έργο του Χαμόγελου του Παιδιού.

Την επιταγή με το ποσό που προσφέρθηκε στο Χαμόγελο του Παιδιού παρέδωσε εκ μέρους της WIND ο κ. Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας WIND ο οποίος δήλωσε: «θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που έδειξαν ποιοι είναι, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και κοινωνικά.

Για 5η χρονιά οι κάτοικοι του Ηρακλείου μαζί με επισκέπτες της πόλης αγκάλιασαν αυτή τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση και τη δράση της WIND  για την στήριξη του Χαμόγελου του Παιδιού. Ελπίζω και του χρόνου να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια και διάθεση να τρέχουμε όχι μόνο για να αθληθούμε αλλά και για να προσφέρουμε στα παιδιά».

Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης, η WIND Running Team ξεχώρισε στον αγώνα των 10χλμ με την πρώτη θέση της Αναστασίας Καρακατσάνη στις γυναίκες με χρόνο 38:05 και το χάλκινο μετάλλιο του Μάρκου Γκούρλια στη γενική κατηγορία ανδρών.

Σε κάπως διαφορετικό «αγωνιστικό κλίμα» βρέθηκαν και δεκάδες κάτοικοι και επισκέπτες του Ηρακλείου  που έκαναν κερκίδες τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης και  χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων των δρομέων.

Το Run Greece άφησε για μια ακόμα χρονιά τη σφραγίδα του στη Κρητική πρωτεύουσα διατηρώντας  ψηλά τον πήχη για τις υπόλοιπες πόλεις που θα φιλοξενήσουν τη διοργάνωση. Επόμενος σταθμός RUN GREECE η Καστοριά 14 Μαΐου και ακολουθούν τα Ιωάννινα 21 Μαΐου, η Αλεξανδρούπολη 24 Σεπτεμβρίου, η Ρόδος - που είναι νέος σταθμός-  1 Οκτωβρίου και την αυλαία θα κλείσει η Πάτρα 10 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News