default-image

Βελτιώνεται η υγεία της κωμικού Κατερίνας Βρανά

Κρήτη
Βελτιώνεται η υγεία της κωμικού Κατερίνας Βρανά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας της Κατερίνας Βρανά, της ηθοποιού και μίας από τις πιο ταλαντούχες stand up comedians της εποχής μας η οποία και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Μαλαισίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της "Η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει, όπως αναφέρει η ίδια ενημέρωση, με ορατά σημάδια βελτίωσης."

Τελικά σύμφωνα με δημοσιεύματα, διαπιστώθηκε ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα.

Όπως αναφέρεται πάντως σε επίσημη ενημέρωση από την εκπρόσωπό της: «Η Κατερίνα Βρανά βρισκόταν στη Μαλαισία, στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας σε Μαλαισία και Σιγκαπούρη, όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης που τελικά ήταν σκωληκοειδίτιδα. Η μη έγκαιρη διάγνωση είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί οξεία περιτονίτιδα. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται ακόμη, η κατάσταση της υγείας της έχει βελτιωθεί, τα ζωτικά της όργανα έχουν σταθεροποιηθεί και η ίδια αναρρώνει από όλη αυτή την περιπέτεια. Έδωσε μια μάχη και συνεχίζει να τη δίνει με ορατά σημάδια βελτίωσης».

Παράλληλα εκφράζεται και η παράκληση να γίνει σεβαστό ένα τόσο ευαίσθητο θέμα για την ίδια και την οικογένειά της και να μην αναπαράγονται λεπτομέρειες με δημοσιεύματα που μόνο ανησυχία προκαλούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ

Υπενθυμίζεται πως η αγαπημένη κωμικός πριν από λίγες ημέρες περιόδευσε στη Κρήτη με την παράστασή της "About Sex".Μάλιστα, στα πλαίσια της παρουσίας της στο νησί είχε παραχωρήσεις συνεντεύξεις στα μέσα του Ομίλου της Κρήτη tv (Ράδιο984,Νέα Κρήτη, Κρήτη tv)

Ποια είναι η Κατερίνα Βρανά

Η Κατερίνα Βρανά είναι Ελληνίδα κωμικός που ζει μεταξύ Λονδίνου κι Αθήνας και κάνει stand-up comedy στα Αγγλικά και στα Ελληνικά σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία και Αυστραλία. Οι δύο σόλο παραστάσεις της «Φέτα Με Την Βασίλισσα» και "About Sex" έχουν γίνει sold out σε Λονδίνο κι Αθήνα, ενώ απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές στα διεθνή φεστιβάλ Εδιμβούργου και Μελβούρνης.

Η Βρανά είναι μια εκ των ιδρυτών του Angel Comedy, ενός από τα πιο επιτυχημένα comedy club του Λονδίνου και επίσης άνοιξε και «τρέχει» το μοναδικό comedy club στην Αθήνα, το Gazi Comedy Club.

Το CNN την κατέταξε στις 13 γυναίκες κωμικούς που πρέπει να δεις. Τον Δεκέμβριο του 2016 βγήκε 3η στον παγκόσμιο διαγωνισμό stand-up comedy του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο στον Κόσμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News