default-image

Τι ζήτησε η αστυνομία για τον τελικό κυπέλλου

Αθλητισμός
Τι ζήτησε η αστυνομία για τον τελικό κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην δεύτερη άτυπη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (6/5, 20:30), πάρθηκαν αποφάσεις τόσο για τα εισιτήρια που θα πάρουν οι δυο ομάδες, ενώ δόθηκαν και απαντήσεις για τα εύλογα ερωτήματα που υπάρχουν, καθώς το Πανθεσσαλικό είναι ένα Στάδιο με προβλήματα και ελλείψεις που όλοι θα τρέξουν να τις καλύψουν και να είναι όλα στην εντέλεια το προσεχές Σάββατο.

Κατ' αρχάς, αποφασίστηκε να δοθούν από 8.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα, συν μικρός αριθμός προσκλήσεων (στα δυο πέταλα και θα φτάνουν μέχρι τη θύρα των επισήμων), ενώ η ΕΠΟ αναμένεται να διαθέσει 2.460 εισιτήρια. Περίπου 4.200 κόπηκαν από την Αστυνομία για τη δημιουργία τριών ζωνών ασφαλείας μεταξύ των φίλων του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με την τοποθέτηση επιπλέον διαχωριστικών κιγκλιδωμάτων.

Η αστυνομία ζήτησε οι οργανωμένοι των δύο ομάδων να μεταβούν στο Βόλο με πούλμαν και σύμφωνα με το σχέδιο θα φτάσουν στο Στάδιο από διαφορετικούς δρόμους, ώστε να μην έρθουν σε επαφή μεταξύ τους. Αναμένεται να υπάρξει εξονυχιστικός έλεγχος έξω από το Βόλο, καθώς θα ελεγχθούν για εισιτήρια και... πολεμοφόδια και μετά θα μπαίνουν μέσα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο του Πηλίου, ενώ αυτή της ΑΕΚ σε ξενοδοχείο που βρίσκεται κοντά σε θάλασσα.

Από 'κει και πέρα, στην εξέδρα των επισήμων θα βρεθούν οι Ιβάν Σαββίδης και Δημήτρης Μελισσανίδης, Η αστυνομία και οι διοργανωτές θα εκπονήσουν ειδικό σχέδιο, διότι θα έχουν μαζί και τη συνοδεία τους, ενώ στον ίδιο χώρο θα υπάρχουν πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Επιπροσθέτως, η αστυνομία μέχρι να δώσει το τελικό "ΟΚ", θα περιμένει να δουλέψουν οι κάμερες εντός του σταδίου και να δοθεί άδεια καταλληλότητας του σταδίου από την αποκεντρωμένη διοίκηση. Θυμίζουμε ότι έχουν ξεκινήσει να μπαίνουν οι εσωτερικές κάμερες από την εταιρεία Europa Security, που είχε την φύλαξη του σταδίου στο παρελθόν. Το Στάδιο διαθέτει εξωτερικές κάμερες και τώρα θα τοποθετηθούν και εσωτερικές, στα σημεία που προβλέπει ο νόμος Κοντονή, προκειμένου να μην υπάρχει ζήτημα με την τέλεσή του.

Επίσης, θα τοποθετηθούν περίπου 2.000 καθίσματα στην θέση των σπασμένων που υπάρχουν σε κομμάτια της κερκίδας που θα έχει κόσμο, ενώ υπάρχουν εγγυήσεις σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτήριων και δεν αναμένεται να υπάρχει πρόβλημα ούτε με αυτό το θέμα.

Τέλος,  όπως αναφέρει το sport24.gr σε ό,τι αφορά στις τουαλέτες που δεν υπάρχουν σε μία από τις θύρες του γηπέδου, θα τοποθετηθούν χημικές, όπως είχε συμβεί και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2007 ανάμεσα σε ΑΕΛ και Παναθηναϊκό, προσφορά του δήμου Βόλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News