default-image

35χρονος σταρ της Disney αυτοκτόνησε μετά τη θητεία στο Ιράκ

Life
35χρονος σταρ της Disney αυτοκτόνησε μετά τη θητεία στο Ιράκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός και παίκτης του χόκεϊ Michael Mantenuto, γνωστός για το ρόλο του στο αθλητικό δράμα της Disney «Miracle» (2004), πέθανε σε ηλικία 35 ετών.

Σύμφωνα με το TMZ, ο Mantenuto βρέθηκε στο αυτοκίνητό του από την αστυνομία το απόγευμα της Δευτέρας, στην περιοχή Des Moines της Ουάσιγκτον, και οι πληροφορίες λένε πως έφερε πληγή από πυροβολισμό την οποία είχε προκαλέσει ο ίδιος. Το γραφείο του ιατροδικαστή του King County του Σιάτλ δήλωσε στο περιοδικό People πως όντως ο Mantenuto έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 35χρονος πρώην παίκτης χόκεϊ στο πανεπιστήμιο του Maine, έγινε γνωστός ως ηθοποιός υποδυόμενος τον, πραγματικό χαρακτήρα, Jack O' Callahan, στην ταινία «Miracle», η οποία απεικόνιζε τα γεγονότα γύρω από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1980. Ο O' Callahan ήταν μέλος της νικηφόρας αμερικανικής ομάδας του χόκεϊ που κέρδισε αναπάντεχα τη Σοβιετική Ένωση σε ένα παιχνίδι που έμεινε γνωστό ως «Miracle on Ice» (Θαύμα στον πάγο).

Μετά την προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους, ο Mantenuto εμφανίστηκε στην τηλεοπτική ταινία «Dirtbags» (2006) και στο «Surfer, Dude» του 2008. Αργότερα όμως αποφάσισε να εγκαταλήψει το Hollywood για να καταταγεί στο στρατό.

Ο συνταγματάρχης Guillaume "Will" Beaurpere της 1ης Διμοιρίας Ειδικών Δυνάμεων του Αμερικανικού Στρατού, ανακοίνωσε το θάνατο του Mantenuto με επίσημη δήλωση.

«Όσοι από εσάς γνωρίζατε τον Mike, θα τον θυμάστε για την παθιασμένη αγάπη που είχε για την οικογένειά του και την αφοσίωσή του στην υγεία των δυνάμεων», είπε.

Κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης αποστολής του στο στρατό, ο Mantenuto στάλθηκε στην επιχείρηση Inherent Resolve, με αποστολή την καταπολέμηση του ISIS στη Συρία και το Ιράκ, σύμφωνα με το TMZ. Μέλη της οικογένειάς του δήλωσαν ότι μετά την επιστροφή του από αυτή την περιοδεία, ο Michael άλλαξε δραστικά.

«Κάτι συνέβη εκεί. Κάτι είδε», είπε η οικογένειά του.

Ο Mantenuto αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και δύο παιδιά, καθώς και τον πατέρα του και τις τρεις αδερφές του.

Πηγή: huffingtonpost.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News