default-image

Μελάνια Τραμπ: Yπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί

Κόσμος
Μελάνια Τραμπ: Yπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από την ώρα που ο σύζυγός της εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, η Μελάνια Τραμπ στέλνει μηνύματα κατάθλιψης, γράφουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, υπέγραψε συμβόλαιο να μην κάνει άλλο παιδί, ώστε το σώμα της να μην… αλλάξει!

Όλοι είδαν ωστόσο την Μελάνια Τραμπ να χάνει το χαμόγελό της στην ορκομωσία του συζύγου της. Και είναι σε όλους πλέον γνωστό ότι το ζευγάρι κοιμάται σε χωριστά υπνοδωμάτια, ακόμη κι όταν η Μελάνια επισκέπτεται τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Έχει επίσης γραφεί και ξαναγραφεί ότι η Ιβάνκα Τραμπ έχει ρίξει βαριά την σκιά της πάνω στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και διεκδικεί τον τίτλο εις βάρος της.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα δύο  hashtags #FreeMelania ή #SadMelania έσπασαν το ίντερνετ.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο του, το έγκυρο περιοδικό Vanity Fair US, με τίτλο «Στην καρδιά του γάμου των Τραμπ: ο εφιάλτης της Μελάνια», περιέγραφε ότι η Πρώτη Κυρία βρίσκεται άσχημα στρυμωγμένη σε έναν γάμο που την κάνει συνεχώς και πιο δυστυχισμένη.

Τα δημοσιεύματα είναι τόσα πολλά που η εκπρόσωπος της Μελάνια, Stephanie Grisha, αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη στο αμερικανικό Huffington Post  για να τα διαψεύσει: «Το Vanity Fair επέλεξε να δημοσιεύσει όχι απλά μια ψεύτικη ιστορία, αλλά και ένα άρθρο που είναι υποτιμητικό για τις γυναίκες. Αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ένα περιοδικό που απευθύνεται σε γυναίκες, είναι ακόμη πιο θλιβερό», δήλωσε η Stephanie Grisham, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Μελάνια Τραμπ.

«Η κυρία Τραμπ είναι μια αγαπητή σύζυγος και μητέρα και πάντα βάζει την οικογένειά της πάνω από όλα, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει», πρόσθεσε η εκπρόσωπος της Μελάνια. «Είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα η οποία πιστεύει στη χώρα της και θα συνεχίσει να την υπηρετεί ως Πρώτη Κυρία με αξιοπιστία και αφοσίωση», είπε.

Η Stephanie Grisham, στην ίδια συνέντευξη, προσπάθησε να διαψεύσει όλα όσα γράφηκαν κατά καιρούς για την Μελάνια Τραμπ και επαναλαμβάνονται στο άρθρο του Vanity Fair. Όταν την ρώτησαν αν η Μελάνια ήθελε ή όχι να γίνει Πρώτη Κυρία, απάντησε ότι «Η κυρία Τραμπ πάντοτε στήριξε τις προσπάθειες του συζύγου της».

Μια άλλη φήμη που διέψευσε η Stephanie Grisham: ότι η Μελάνια Τραμπ δεν ήθελε να μείνει με τον σύζυγό της στον Λευκό Οίκο. Το περιοδικό Vanity Fair γράφει ότι ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο ότι η Μελάνια θα μετακομίσει προσεχώς, αλλά δεν έχουν γράψει ακόμη τον γιό τους Μπάρον σε σχολείο της περιοχής. Μήπως η Μελάνια Τραμπ μείνει κι άλλο στη Νέα Υόρκη με τον γιό της ώστε να συνεχίσει εκεί το σχολείο του; Λάθος, απάντησε η εκπρόσωπος: «Ακόμη μελετούν σε ποιο από τα σχολεία θα τον εγγράψουν».

Αλλά το χειρότερο έμεινε για το τέλος: το Vanity Fair αναφέρει μια έγκυρη πηγή της οικογένειας, σύμφωνα με την οποία η Μελάνια δέχτηκε πιέσεις από τον σύζυγό της να μην κάνει άλλο παιδί. «Εκείνος δέχτηκε να κάνει ένα παιδί, με τον όρο η Μελάνια να αποκτήσει ξανά το ίδιο σώμα που είχε πριν την εγκυμοσύνη», αναφέρει το άρθρο. «Πρόκειται για ένα είδος συμβολαίου», συνεχίζει το άρθρο και προσθέτει «Εκείνος ήταν αγενής μαζί της».

Αλλά και αυτό το σημείο το διέψευσε η Grisham, η οποία απάντησε ότι «ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πολύ θερμός και με κατανόηση όσο εκείνη ήταν έγκυος»

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News