default-image

Οι απίστευτες μιμήσεις του Μητσικώστα στο Run Greece (video)

Κρήτη
Οι απίστευτες μιμήσεις του Μητσικώστα στο Run Greece (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο βρέθηκε ο πολύ αγαπητός κωμικός ηθοποιός, Γιώργος Μητσικώστας, ο οποίος όχι μόνο έτρεξε στο Run Greece, για έναν ιδιαίτερο σκοπό, αλλά δεν παρέλειψε και να κάνει τις αγαπημένες σε όλους μας μιμήσεις του, οι οποίες όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν άφθονο γέλιο σε όλους!

Με βασικό σύνθημα: «Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» έτρεξε ο Γιώργος Μητσικώστας στο Run Greece Ηράκλειο, σε μία πρωτοβουλία που σκοπό είχε την ενημέρωση των Κρητικών για το διαβήτη.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ (PHOTOS)

Όμως, στο πλαίσιο του Run Greece, ο αγαπητός κωμικός δεν παρέλειψε και να κάνει και τις απίστευτες μιμήσεις του, καλώντας τον κόσμο να τρέξει μαζί του, με τη… φωνή του αθλητικογράφου και πολιτικού, Μανόλη Μαυρομμάτη, ενώ ένα ιδιαίτερο κάλεσμα απηύθυνε στους Κρητικούς, με τη χαρακτηριστική φωνή του γνωστού αθλητικογράφου, Γιώργου Γεωργίου.

Αγκαλιά με τον αθλητικογράφο, Γιάννη Μανουσέλο, ο οποίος όχι μόνο είπε και μια... μαντινάδα, αλλά έκανε και εκείνος μίμηση του Γιώργου Γεωργίου, ο Γιώργος Μητσικώστας προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, άφθονο γέλιο στους περαστικούς και παρευρισκόμενους.

Γέλιο, μαντινάδες και απίστευτο κέφι στο απολαυστικό βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News