default-image

Κρήτη: Ο καιρός τα έκανε "μούσκεμα", που έβρεξε

Κρήτη
Κρήτη: Ο καιρός τα έκανε "μούσκεμα", που έβρεξε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καιρός «χάλασε» τα σχέδια των Κρητικών που θέλησαν να περάσουν την Πρωτομαγιά με εξορμήσεις στην εξοχή , ακόμη και βουτιές στην παραλία. Οι βροχές που πέφτουν από το βράδυ της Κυριακής σε πολλές περιοχές του νησιού ήταν μεν πολυπόθητες για τα χωράφια, αλλά ανέτρεψαν πολλούς σχεδιασμούς.

Παράλληλα οι υψηλές συγκεντρώσεις σκόνης κάνουν τις βόλτες στη φύση ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση για όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Μόνη εξαίρεση στον άστατο καιρό, αποτέλεσαν τα Χανιά όπου επικρατούν αισθητά καλύτερες καιρικές συνθήκες.

Οι βροχοπτώσεις αποτελούν  πάντως μια σύντομη «παρένθεση» αφού σύμφωνα με τους μετεωρολόγους  τα φαινόμενα είναι τοπικά και από την Τρίτη ο καιρός βελτιώνεται.

Σύμφωνα με το Meteo.gr

Ηράκλειο

Αραιές νεφώσεις σήμερα στο Ηράκλειο με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα βροχής και επικρατεί συννεφιά με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για την Τρίτη 2/5, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις σήμερα στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για την Τρίτη 2/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχερός ο καιρός σήμερα στο Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 18 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για την Τρίτη 2/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Άγιος Νικόλαος

Ασθενής βροχή σήμερα στον Άγιο Νικόλαο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 20 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Για την Τρίτη 2/5, προβλέπεται ηλιοφάνεια και διαστήματα συννεφιάς, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News