default-image

Φινάλε με νίκη για Λεβαδειακό... και περιμένει

Ποδόσφαιρο
Φινάλε με νίκη για Λεβαδειακό... και περιμένει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 3-1 στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου που είχε το μυαλό του στη φιέστα για τη φετινή του παρουσία στο πρωτάθλημα, που δεν έχει ολοκληρωθεί, αφού θα πάρει μέρος στα play offs.

Έτσι, οι «πράσινοι» τερμάτισαν στην προτελευταία θέση με 26 βαθμούς, που υπό προϋποθέσεις, είναι πιθανό να τους δώσει παραμονή, εφόσον κάποια από τις ομάδες που σώθηκαν δεν πάρει άδεια. Όχι ότι είναι το πιθανότερο σενάριο, αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί.

Ο Ταπόκο άνοιξε το σκορ στο 6' με «κεραυνό» λίγο έξω από την περιοχή και αμέσως μετά ο Καραμπουέ έφερε την κατάσταση στα ίσα. Ο Μεντί έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 25' και η νίκη (πρώτη φετινή εκτός έδρας) της κλείδωσε με το τέρμα του Πέτρου Γιακουμάκη στο 87' ύστερα πολύ κακή επέμβαση του Μπαντή.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Μπαντής, Αντωνιάδης, Μασούρας, Γκιοατά, Μούκταρης, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Ταπόκο (57' Μπάλλας), Καθάριος (60' Λάμπρου), Μαχμούτοβιτς (73' Γεσίλ)

Λεβαδειακός (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Βούρος, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (70' Καλτσάς), Καραχάλιος, Σουμπίνιο, Σίλβα (84' Γιουσούφ), Καράμπουε, Βασιλείου (68' Γιακουμάκης)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News