default-image

Σ. Παπαδόπουλος: Γονείς και αδελφός με βλέπουν από ψηλά!

Ποδόσφαιρο
Σ. Παπαδόπουλος: Γονείς και αδελφός με βλέπουν από ψηλά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος συγκίνησε τους πάντες στη συνέντευξη Τύπου αφού αναφέρθηκε στη "μαύρη μέρα" που έζησε πριν οκτώ χρόνια όταν στις 30 Απριλίου είχε χάσει τον αδερφό του σε τροχαίο δυστύχημα και όπως τόνισε δεν μπορούσε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα του…

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα σήμερα και ίσως για αυτό να ήμουν αγχωμένος περισσότερο από ότι έπρεπε. Σαν χθες πριν οκτώ χρόνια είχα χάσει τον αδερφό μου και είναι μια δύσκολη στιγμή αυτή για εμένα και την οικογένειά μου. Τώρα είναι εκεί ψηλά και μαζί με τους γονείς μου, μας βλέπει και μας κατευθύνει…».

Σε ότι έχει να κάνει με την πεζή πραγματικότητα και τα του αγώνα ο Σούλης Παπαδόπουλος υπογράμμισε: «Θα συμφωνήσω σε όλα με τα όσα είπε ο κ. Παπαματθαιάκης, εκτός από ένα. Για εμάς το πρωτάθλημα κρίνεται κάθε Κυριακή. Αυτό που έρχεται είναι ένα ακόμα κομβικό και σημαντικό παιχνίδι, όπως ήταν και αυτό που δώσαμε σήμερα.

Παίζαμε με μια ομάδα που δεν είχε άγχος, έπαιξε ανοικτά. Ήμασταν τυχεροί στη φάση του δοκαριού, ήρθε το γκολ στο τέλος και πήραμε τη νίκη. Να δώσω συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη νίκη τους, αλλά και στον αντίπαλό μας, που είναι μια ομάδα που έπαιξε για την ιστορία της και τους τιμά αυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News