default-image

Παπαματθαιάκης: Διπλό την Κυριακή και το πήρε ο Εργοτέλης!

Ποδόσφαιρο
Παπαματθαιάκης: Διπλό την Κυριακή και το πήρε ο Εργοτέλης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δηλώσεις με μεγάλο ενδιαφέρον μετά το ματς στο Παγκρήτιο έκανε ο προπονητής του Πανθηραϊκού Μανόλης Παπαματθαιάκης...

Ο Κρητικός τεχνικός αρχικά τόνισε: «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως είναι κάθε ένα όταν η μια ομάδα καίγεται για το αποτέλεσμα και απέναντί της έχει μια αδιάφορη ομάδα. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που έχει κινδύνους για αυτόν που έχει το στόχο. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίζουμε κάθε παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη, όπως και κάνουμε, καθώς τώρα κτίζουμε την ιστορία του συλλόγου.

Παρουσιαστήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί, απέναντί μας είχαμε έναν αγχωμένο αντίπαλο, είχαμε κατοχή και μια μεγάλη φάση με το δοκάρι, όμως ο Εργοτέλης είναι μια ποιοτική ομάδα με έναν πολύ καλό προπονητή, ήταν καλύτερος στις λεπτομέρειες, έβαλε γκολ και κέρδισε το παιχνίδι.

Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για τον Εργοτέλη μια ομάδα που δεν της λείπει τίποτα. Είναι ένας σύλλογος τον οποίο έχω υπηρετήσει ως ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα καθώς τώρα είμαι επαγγελματίας προπονητής και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η επιτυχία της ομάδας μου».

Ακόμα, όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει με την ιδιότητα του ουδέτερου και ψύχραιμου παρατηρητή, τη «μάχη» που γίνεται για την κατάκτηση του τίτλου μεταξύ του Εργοτέλη και του Ιωνικού, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης απάντησε: «Όλο το πρωτάθλημα πιστεύω πως είναι η επόμενη αγωνιστική. Ο Εργοτέλης παίζει στην Κηφισιά και ο Ιωνικός κάνει το ρεπό του. Αν κερδίσει ο Εργοτέλης πιστεύω πως θα είναι πρωταθλητής καθώς είναι το φαβορί και δεν τον έχω ικανό να χύσει την καρδάρα με το γάλα, όπως λέμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News