default-image

Χάλκινο μετάλλιο για τα κορίτσια του Ωρίωνα

Σπορ
Χάλκινο μετάλλιο για τα κορίτσια του Ωρίωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τρίτη θέση στο βάθρο κατέκτησαν οι αθλήτριες του Ωρίωνα Ηρακλείού Γιαλαμά Κρύστη και Σφακιανάκη Μαρία στο αγώνισμα του duet σε διεθνές τουρνουά Συγχρονισμένης Κολύμβησης που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Στο 2nd Greek Nireas Synhro Cup οπου αγωνίζονται οι αθλήτριες του Ωριωνα συμμετέχουν έξι ακόμα χώρες ( όπως η Ισπανία, το Ισραήλ, η Ουγγαρία, η Γεωργία κ.α ) όπως επίσης και αθλήτριες από πολλά σωματεία της χώρας μας(285 αθλήτριες, κορασίδες Α και Β).

Αξίζει να σημειωθεί το υψηλό επίπεδο των αθλητριών που συμμετείχαν όπως και η άριστη εκτέλεση του αγωνιστικού προγράμματος των κοριτσιών του Ωριωνα που τους χάρισε με υψηλή βαθμολογία ενα ακόμα μετάλλιο συνεχίζοντας έτσι την παράδοση της ομάδας μας αφού και πέρυσι που για πρώτη φορά έγινε στη χώρα μας η διεθνής αυτή διοργάνωση η Γιαλαμα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο σόλο και το ασημένιο στο ντουέτο μαζί με την Ταμπακακη Δέσποινα.

Η ομάδα του Ωρίωνα  συγχαίρει τις αθλήτριες για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται καλή επιτυχία και δύο ακόμα μετάλλια στον σημερινό  τελικό του solo που αγωνίζονται και έχουν προκριθεί με τρίτη μέχρι τώρα τη Γιαλαμά και τέταρτη τη Σφακιανάκη.

Αναλυτικότερα τις τρείς πρώτες θέσεις στο duet κατέκτησαν: πρώτες οι Καραμέσιου Πηνελόπη και Κορνεζου Κων/να (του Νηρέα Χαλανδρίου). Δεύτερες οι Φανού Ευδοκία και Μαλκογεώργου Ευαγγελία (του Ναυτ. Ομίλου Βουλιαγμένης) και Τρίτες οι Γιαλαμά Κρύστη και Σφακιανάκη Μαρία (του Ωρίωνα Ηρακλείου) .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News