default-image

Επετεύχθη το ρεκόρ συμμετοχών στο Run Greece Ηράκλειο

Σπορ
Επετεύχθη το ρεκόρ συμμετοχών στο Run Greece Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περισσότεροι από 5.000 πολίτες του Ηρακλείου, της Κρήτης, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας θα πάρουν μέρος στο Run Greece που διεξάγεται αύριο (30/4) το πρωί στο κέντρο του Ηρακλείου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν σήμερα στις 20:00 και, όπως έκαναν γνωστό οι διοργανωτές, πλησιάζουν της 5.0000!

Αυτό σημαίνει ότι ο στόχος του ρεκόρ συμμετοχών επετεύχθη όχι μόνο για την πόλη του Ηρακλείου, αλλά για την ιστορία των Run Greece καθώς δεν υπάρχει άλλη διοργάνωση που να έφτασε σε τόσο μεγάλο αριθμό συμμετοχών.

Οι κεντρικοί δρόμοι του Ηρακλείου, λοιπόν, αναμένεται να είναι γεμάτοι αύριο το πρωί. Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας των 10 χιλιομέτρων θα ξεκινήσουν στις 10π.μ., ενώ στις στις 11:30 π.μ. θα δοθεί εκκίνηση στο δρόμο παιδιών 1.000 μ. αγοριών-κοριτσιών (μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων Δ', Ε', Στ' τάξεων και με έτη γέν. 2005 - 06 - 07). Η αυλαία θα πέσει στις 11:45 π.μ. με τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων ανδρών-γυναικών (από έτος γέννησης 2004 και μεγαλύτεροι/μεγαλύτερες).

Στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων θα υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο, καθώς οι 20 πρώτοι, με έξοδα του ΣΕΓΑΣ, θα λάβουν μέρος στις 12 Νοεμβρίου στον τελικό των Run Greece, που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί φέτος, και θα έχει τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο. Επίσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αυθεντικό Μαραθώνιο από κοντά.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Το πρωί (7 π.μ.-2 μ.μ.) της Κυριακής θα υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε όλο το μήκος της διαδρομής και εκτροπές-κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που περιβάλλουν τη διαδρομή.

Επίσης, το Αστικό και Υπεραστικό ΚΤΕΛ θα τροποποιήσει τις διαδρομές των λεωφορείων από τις 07:00 μέχρι τις 14:00.

Από εκεί και πέρα, ο Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης θα διαθέσει λεωφορεία που θα μεταφέρουν τους δρομείς και τους θεατές από το πάρκινγκ του Δημοτικού Γυμναστηρίου στις Πατέλες-οικόπεδο Λυδάκη (λαϊκή αγορά Σαββάτου) προς την πλατεία Ελευθερίας. Ώρες αναχώρησης 08:30, 09:30 και 10:30.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News