Ειδήσεις

Αδερφή αγνοούμενης Ιωάννας: Τι την απασχολούσε

Ώρες αγωνίας για την 29χρονη Γιάννα Χατζημανωλάκη πιθανότατα με καταγωγή από την Κρήτη που εξαφανίστηκε την Τρίτη από το Μενίδι και είναι μητέρα τριών παιδιών. Η αδερφή της αγνοούμενης μίλησε στο protothema.gr και όπως αποκαλύπτει η οικογένειά της και η ίδια έχουν υπόνοιες ότι η αδερφή της περνούσε κατάθλιψη.

Η Αναστασία Χατζημανωλάκη δήλωσε «Απλά εξαφανίστηκε. Δεν μας είχε πει κάτι, δεν είχε να πάει κάπου. Δεν είπε τίποτα στον σύζυγό της. Δεν πήρε κλειδιά, δεν πήρε λεφτά, δεν πήρε τηλέφωνα, αυτοκίνητο, ούτε ταυτότητες. Έχουμε υπόνοιες ότι είχε αρχίσει να παθαίνει κατάθλιψη. Ψάχνουμε παντού…».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 29ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η αγωνία της είναι έκδηλη: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ένδειξη ότι είναι νεκρή και συνεχίζουμε και ψάχνουμε, υπάρχει κινητοποίηση. Δεν είμαστε ερευνητές, ψάχνουμε με τα πόδια, με αυτοκίνητα, με ό,τι μέσα έχουμε. Η αστυνομία Περάματος και το Λιμενικό στο Πέραμα, είναι τα μοναδικά σώματα που έχουν ασχοληθεί με το θέμα της αδερφής μου τις τελευταίες μέρες. Από το Αστυνομικό Τμήμα του Μενιδίου που δηλώσαμε την εξαφάνιση αναμένουμε να μας πάρουν να πάμε για κατάθεση. Μόλις χθες φώναξαν την μητέρα μου, μετά από τόσες ημέρες.

Είναι 29 χρονών η αδερφή μου, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ψυχολογικό, είχε χάσει πολλά κιλά το τελευταίο διάστημα. Χθες ο σύζυγος της είπε σε εκπομπή που βγήκε, αν και εμείς είχαμε αντιρρήσεις, ότι θεωρούσε υπεύθυνο τον εαυτό της επειδή τα οικονομικά τους το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και τόσο καλά. Ξέρω ότι είχανε θέματα οικονομικά όπως έχει όλος ο κόσμος, αλλά δεν γνώριζα ότι ήμασταν σε αυτό το σημείο. Το θέμα είναι να κάνουμε κάτι να βρεθεί. Έχει τρία παιδιά, 7,5 και 3 ετών αντίστοιχα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια