default-image

Αποφασισμένος για τη νίκη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα

Ποδόσφαιρο
Αποφασισμένος για τη νίκη ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Απόλλωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα και μόνο... δρόμο έχει ο ΟΦΗ στο σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 28η αγωνιστική της Football League, που θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης". Αυτός οδηγεί στη νίκη, καθώς όλοι στην ομάδα του Ηρακλείου είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το σερί τους.

Στο πρώτο από τα ματς... φωτιά που ακολουθούν, και μάλιστα συνεχόμενα, οι Κρητικοί θέλουν να επιβεβαιώσουν τη δυναμική που τους χαρακτηρίζει εντός έδρας. Οι δείκτες ετοιμότητας είναι αρκετά υψηλοί, ενώ ο Νίκος Παπαδόπουλος ζητά από τους παίκτες του συγκέντρωση και μαχητικότητα από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

Άλλωστε, αυτή την εβδομάδα τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές δούλεψαν πολύ στην τακτική εστιάζοντας σε επιμέρους σημεία, που αφορούν το σημερινό αντίπαλο.

Ανάλογα κινήθηκε και η χθεσινή τελική... πρόβα με την προπόνηση που έγινε στο κεντρικό γήπεδο, καθώς ναι μεν το πρόγραμμα είχε μικρότερη διάρκεια, όμως έγιναν ιδιαίτερα επισημάνσεις.

Ο Παπαδόπουλος άλλαξε κάποια πρόσωπα στους λεγόμενους "βασικούς" στη διάρκεια του προγράμματος, κάτι που δείχνει ότι ορισμένες σκέψεις του θα ξεκαθαρίσουν μερικές ώρες πριν τον αγώνα.

Ο σχηματισμός 4-2-3-1 δε διαφοροποιείται πάντως, ενώ για το αρχικό σχήμα υπάρχουν κάποιες... σταθερές. Ο Στρέζος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Κιάσσος και αριστερό αντίστοιχα ο Βαλλιάνος. Στο κέντρο άμυνας το "δίδυμο" αναμένεται να αποτελέσουν οι Κομεσίδης και Παντίδος.

Στη μεσαία γραμμή ο Νάστος θα έχει ανασταλτικό ρόλο, ενώ λίγο πιο μπροστά ως 8άρι ο Μπόατενγκ, με τον Μητρόπουλο να διεκδικεί επίσης τη θέση. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Χαντί στην 3άδα του κέντρου ως επιτελικός χαφ.

Τέλος, στην επίθεση, ο Βουό θα είναι στην κορυφή, ενώ δύο εκ των Πάγκαλου, Μάνου και Μιλοσάβλιεφ θα επιλεχθούν για τα "φτερά".

Στην 19μελή αποστολή που επέλεξε χθες ο προπονητής του ΟΦΗ μετέχουν οι Στρέζος, Δαύκος, Κιάσσος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Βαλλιάνος, Όστοϊτς, Παντίδος, Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Μπόατεγκ, Μιλοσάβλιεφ, Όγκμποε, Βουό, Βρεττός, Πάγκαλος και Μάνος.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Φαζός και οι Αντουκόρ, Χίζι, Μπουρσέλης, Ράντι, Μανιαδής και Κοντογιάννης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News