default-image

Κρήτη: Στην εντατική το 11χρονο αγόρι που υπέστη εγκαύματα

Κρήτη
Κρήτη: Στην εντατική το 11χρονο αγόρι που υπέστη εγκαύματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του 11χρονου αγοριού που το πρωί της Πέμπτης και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή των Δειλινών, υπέστη εγκαύματα έπειτα από πρόκλησης φωτιάς, πιθανότατα εξαιτίας κεριού.

Για δεύτερο 24ώρο νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου και τις τελευταίες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, αφού προηγήθηκε εξέταση στην παιδοχειρουργική έπειτα από μεταφορά του από το Βενιζέλειο νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 11ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ

Η εξέλιξη της υγείας του παρακολουθείται συνεχώς από τους γιατρούς με τους δικούς του ανθρώπους να αγωνιούν και συνάμα να προσεύχονται να πάνε όλα καλά με το αγοράκι τους.  

Σύμφωνα με τον κ. Γ.Φανουργιάκη, υποδιοικητή στο ΠΑΓΝΗ: "Το αγοράκι τις τελευταίες ώρες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Δεν είναι διασωληνωμένο και είναι συνεχώς υπό στενή ιατρική παρακολούθηση. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι περισσότερο αυτή τη στιγμή."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΕ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ 9ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ

Την προσοχή των γονέων εφιστούν οι αρμόδιες αρχές προειδοποιώντας τους ότι η επαφή των παιδιών με εύφλεκτα υγρά ενδέχεται να αποβεί μοιραία και με το δεδομένο πριν από μερικά 24ώρα ένα ακόμη αγόρι, 9 ετών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού άρπαξε φωτιά παίζοντας με τον αναπτήρα μέσα στο σπίτι του στην περιοχή του Γαζίου.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News