default-image

Βρέθηκε νεκρή σε κάδο η 6χρονη - τραγική κατάληξη

Βρέθηκε νεκρή σε κάδο η 6χρονη - τραγική κατάληξη

Τραγική κατάληξη είχε η έρευνα εντοπισμού της 6χρονης που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το σπίτι της στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αγία Βαρβάρα.  Το άψυχο κορμάκι του παιδιού εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής ενώ βασικός ύποπτος για την δολοφονία του ανήλικου παιδιού θεωρείται ο ίδιος του ο πατέρας ο οποίος νωρίτερα σε κατάθεση του στην γενική αστυνομική διεύθυνση υπέπεσε σε αντιφάσεις με όσα δήλωσε.

Ο 65χρονος πατέρας του παιδιού, δήλωσε στους αστυνομικούς πως διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του και έκλεψαν κοσμήματα και το παιδί. Στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεσή του και υποστήριξε πως χθες βράδυ βγήκε να πετάξει τα σκουπίδια και άφησε τα κλειδιά στην πόρτα, τα οποία βρήκε το παιδί, ξεκλείδωσε και έφυγε. Τέλος ανέφερε πως διαπίστωσε την εξαφάνιση του παιδιού το πρωί, όταν και επέστρεψε από το σχολείο όπου είχε πάει για να αφήσει το άλλο παιδί της οικογένειας. Οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν ελέγξει όλους τους χώρους του σπιτιού, μπαούλα, ντουλάπες και παρακείμενα εγκαταλειμμένα κτίρια.

Το χρονικό

Τα ίχνη του 6χρονου παραπληγικού παιδιού χάθηκαν χθες, Πέμπτη 27/4 από το σπίτι του στην Αγία Βαρβάρα. Σημειώνεται ότι η υπόθεση άρχισε να γίνεται ακόμη πιο περίεργη καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το τετραπληγικό κορίτσι εξαφανίστηκε μέσα από το δωμάτιο του και αφού πρώτα ο πατέρας πήγε το δίδυμο αδερφάκι του.

Πηγή: newspost.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News