Ειδήσεις

Run Greece Ηράκλειο: Πώς θα ρυθμιστεί η κυκλοφορία

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου ανακοινώνει ότι την Κυριακή 30/04/2017 και από ώρα 07:00 έως 13:15, πρόκειται να προβεί σε κατάλληλη ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή οδό Νεάρχου και την οδό Σοφ. Βενιζέλου.

Συγκεκριμένα στη διακοπή κυκλοφορίας:

Α) Ρεύμα προς Αλικαρνασσό: Από την πλατεία 18 Άγγλων, έως τη συμβολή οδού Νεάρχου με την οδό Δούκως Μποφόρ (σιντριβάνι Ο.Λ.Η.)

Β) Ρεύμα από Αλικαρνασσό:  Οδό Νεάρχου, στο ύψος της κεντρικής εισόδου λιμένα (συμβολή με την οδό Εθν. Αντιστάσεως), έως την εκκλησία Αγίου Πέτρου & Παύλου στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.

Η Ανωτέρω ρύθμιση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο λήψης μέτρων τάξης/ασφάλειας κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του Αγώνα Πόλης «RUN GREECE-Ηράκλειο 2017», ο οποίος συνδιοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, την Περιφέρειας Κρήτης και το Δήμου Ηρακλείου.   

Η διακοπή θα ισχύσει από 07:00 έως το πέρας του αγώνα περίπου 13:15 της 30/04/2017, ενώ, θα πραγματοποιείται κατάλληλη ρύθμιση κυκλοφορίας των οχημάτων από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας της Α.Δ. Ηρακλείου, για τις περιοχές ευθύνης της.  

Όπως αναφέρει το Λιμεναρχείο στην ανακοίνωσή του οι παραβάτες της παρούσας θα υπόκεινται στις προβλεπόμενες κυρώσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια