default-image

Ηράκλειο: Μετά από σπίτια και μίνι μάρκετ, έκλεψαν μηχανάκι

Κρήτη
Ηράκλειο: Μετά από σπίτια και μίνι μάρκετ, έκλεψαν μηχανάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκλεψαν διαμερίσματα, μίνι μάρκετ και τώρα σειρά είχε μηχανάκι στο Μασταμπά. Ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων έχουν γίνει κλέφτες και διαρρήκτες σε μια γειτονιά του Ηρακλείου καθώς έχουν «ρημάξει» την περιοχή.

Λαχτάρα περίμενε και τον Α.Γ ιδιοκτήτη δικύκλου που αναζήτησε το μηχανάκι του στην πυλωτή πολυκατοικίας, για να διαπιστώσει έκπληκτος ότι είχε κάνει «φτερά».

Όπως τόνισε στο neakriti.gr «το αντιλήφθηκα το βράδυ του Σαββάτου και απογοητεύτηκα γιατί ήταν το μεταφορικό μου μέσο και ζούμε σε δύσκολες εποχές. Άμεσα το δήλωσα στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Κατά διαστήματα έχουν καταγραφεί κλοπές σε διαμερίσματα, μίνι μάρκετ στη γειτονιά μας και τώρα μου έκλεψαν το μηχανάκι. Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια έξαρση κλοπών στην περιοχή μας.Ανησυχούν όλοι και φοβόμαστε με το παραμικρό».

Πρόκειται για ένα μηχανάκι και συγκεκριμένα παπάκι εκατό 100 κυβικών με πινακίδες ΑΤΤ 153 που εκλάπη από τη Λεωφόρο Ανδρέα Παπνδρέου και συγκεκριμένα από πυλωτή πολυκατοικίας στο Μασταμπά πιθανόν το βράδυ ή τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει με αστυνομικό τμήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News