Ειδήσεις

Όταν ο Στάθης Ψάλτης συγκίνησε τους Κρητικούς (video)

Συγκίνηση προκάλεσε σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην ΚΡΗΤΗ TV ο Στάθης Ψάλτης. Τι είχε πει για τους Κρητικούς.

Συγκίνηση προκάλεσε σε μια από τις τελευταίες του εμφανίσεις στην Κρήτη ο αγαπητός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, καθώς κανείς τότε δε φανταζόταν ότι 3 χρόνια αργότερα θα του λέγαμε το «τελευταίο αντίο».

Στις 23 Απριλίου 2014 ο Στάθης Ψάλτης, μαζί με τη σύζυγό του και  συντελεστές της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστούσε, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ», της ΚΡΗΤΗ TV και μίλησε στο Μάνο Δασκαλάκη και τη Στέλλα Τερζάκη για την παράσταση, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας.

"Οι Κρητικοί είναι πιο Έλληνες από τους Έλληνες"

Με τα πιο θερμά λόγια είχε μιλήσει ο Στάθης Ψάλτης, με αφορμή την παράσταση, για τους Κρητικούς. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «ως είθισται όλες οι επαναστάσεις ξεκινούσαν από τους Κρητικούς και εκεί γινόταν η μεγάλη αλλαγή. Οι Κρητικοί είναι πιο Έλληνες από τους Έλληνες. Εμείς είμαστε λίγο χαζοχαρούμενοι εκεί που ζούμε. Οι κρητικοί όμως έχουν λεβεντιά… πιστεύουν και το κάνουν με ψυχή και ανατρέπουν τα πάντα».

Συγκινημένη η Χριστίνα Ψάλτη

H σύζυγός του Χριστίνα Ψάλτη συγκινημένη περιέγραφε μιλώντας στην εκπομπή για την κοινή της ζωή με τον αγαπημένο ηθοποιό «είναι μια καθημερινότητα που δεν είναι καθημερινότητα… πάντα έχει εκπλήξεις είναι τέλεια. Όταν έχεις έναν τέλειο, υπέροχο άνθρωπο δίπλα σου πώς να μην είναι τέλεια και η καθημερινότητα; Στην παράσταση είναι πολύ απαιτητικός γιατί ξέρει μέχρι που μπορώ να φτάσω».

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΕΦΥΓΕ" Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ

Αυτή ήταν και μία από τις τελευταίες φορές που ο αγαπημένος ηθοποιός βρέθηκε στην Κρήτη, με αφορμή την θεατρική παράσταση «Ο τσολιάς και ο Κρητικός θα πάνε την Ελλάδα εμπρός».

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα από την εκπομπή «Κρήτη Σήμερα»:

Επιμέλεια: Φιλία Σαριδάκη - Μαρία Ελένη Νικηφόρου

Σχόλια