default-image

Το ραντεβού των Μικτών με το όνειρο....

Ποδόσφαιρο
Το ραντεβού των Μικτών με το όνειρο....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Σάββατο η καρδιά του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου θα χτυπά πολλά χιλιόμετρα μακριά… Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο γήπεδο της Βάρης, εκεί όπου οι Μικτές Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ έχουν το δικό τους ραντεβού με την ιστορία. Το δικό τους ραντεβού με το όνειρο!

Γράφει ο Μανόλης Βαρδαλαχάκης

Όταν μεγάλες Ενώσεις όπως η Αθήνα, ο Πειραιάς, η Λάρισα, η Αχαϊα δεν έχουν καθόλου εκπροσώπηση στους τελικούς, το Ηράκλειο έχει καταφέρει φέτος και με τις δύο του ομάδες να είναι εκεί! Όλα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή της καριέρας τους. Μια καριέρα που μόλις τώρα ουσιαστικά ξεκινά αλλά μπορεί μέσα από την αύρα που δίνει η συμμετοχή σε έναν τελικό πανελληνίου πρωταθλήματος να πορευτεί σε έναν δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος το Σάββατο, στα παιδιά των Μικτών αξίζουν μόνο συγχαρητήρια! Έκαναν φέτος μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά, με συνέπεια στις προπονήσεις και με μεγάλο όραμα να φράσουν όσο πιο ψηλά μπορούν. Και έχουν φτάσει στον τελικό, απέχοντας μια νίκη πριν σηκώσουν τις κούπες.

Σίγουρα, δεν σημαίνει ότι αν πάρουν τα πρωταθλήματα, ότι έφτασαν στην ποδοσφαιρική καταξίωση ή αν στραβώσουν οι τελικοί ότι χάθηκε ο κόσμος! Τα παιδιά βρίσκονται ακόμα στα πρώτα τους βήματα και καλό είναι να ακολουθήσουν το παράδειγμα των προκάτοχών τους που πέρασαν από τις Μικτές Ομάδες και στη συνέχεια έκαναν λαμπρή καριέρα, που έφτασε να συμμετέχουν μέχρι και σε τελικές φάσεις EURO και Μουντιάλ!

Ποιους να πρωτοθυμηθεί κανείς: Σαμαράς, Σηφάκης, Καρνέζης, Καρέλης που έχουν χριστεί διεθνείς αλλά και άλλοι όπως οι Μπουχαλάκης, Κοζορώνης, Περογαμβράκης, Σαρρής κ.α. που διαγράφουν την δική τους σημαντική πορεία εντός κι εκτός Ελλάδας. Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές τίμησαν τη φανέλα της Μικτής Ηρακλείου και σύντομα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανοίξουν τα φτερά τους. Το ίδιο ευχόμαστε και για τα παιδιά που απαρτίζουν τώρα τις Μικτές ΕΠΣΗ.

Τα αστεράκια του Ηρακλείου να είστε σίγουροι ότι θα μας κάνουν υπερήφανους… Και το Σάββατο στους τελικούς αλλά και στο μέλλον με την ποδοσφαιρική τους πορεία!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News