Ειδήσεις

«Βαρύ» το κλίμα στην κηδεία του χειριστή του Χιούι (photos)

Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι, αλλά και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είπαν το τελευταίο «αντίο» στο Δημοσθένη Γούλα, τον άτυχο χείριστή του μοιραίου ελικοπτέρου που έπεσε την Τετάρτη στο Σαραντάπορο και «σκόρπισε» το θάνατο σε 4 ανθρώπους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Η εξόδιος ακολουθία για τον ταγματάρχη Δημοσθένη Γούλα τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στη Λάρισα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Παρόντες ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλης Κόκκαλης.

«Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! Θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια»

Κατά τη διάρκεια της κηδείας η σύζυγος του Δημοσθένη Γούλα είπε στον επικήδειο «σε αγαπάμε, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Σου υπόσχομαι πως θα μεγαλώσω τα παιδιά μας με αγάπη και αξιοπρέπεια. Σ αγαπάω πάρα πολύ». Αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια της συζύγου του άτυχου στρατιωτικού.

Συντετριμμένος είναι και ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου από τον ξαφνικό χαμό του γιου του Δημοσθένη Γούλα. Ο πατέρας του μονολογεί ότι έχασε το καμάρι του, ενώ τονίζει πως ήταν έμπειρος πιλότος.

Ο ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας καταγόταν από το Αρτεσιανό και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ

Στις 5:30 το απόγευμα θα τελεστεί η κηδεία του υπολοχαγού Κωνσταντίνου Χατζή από τον Ι.Ν. Αγ. Κων/νου και Ελένης στη Φαλάνη Λάρισας.

Αύριο, Παρασκευή, θα γίνει η εξόδιος ακολουθία στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ρέθυμνο, του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη. Επίσης, αύριο στις 10 το πρωί θα κηδευτεί ο συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια