default-image

Europa League: Τέσσερα... εισιτήρια αναζητούν κάτοχο

Ποδόσφαιρο
Europa League: Τέσσερα... εισιτήρια αναζητούν κάτοχο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ δράση και απόψε για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς τη... σκυτάλη παίρνει η προημιτελική φάση του Europa League, όπου τέσσερα "εισιτήρια" για την 4άδα αναζητούν... κάτοχο. Μάντσεστερ Γ.-Άντερλεχτ, Μπεσίκτας-Λιόν, Σάλκε-Άγιαξ και Γκενκ-Θέλτα είναι τα "ζευγάρια" που κρατούν το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο.

Στο "Όλντ Τράφορντ" η Μάντσεστερ είναι το μεγάλο φαβορί κόντρα στην Άντερλεχτ, που θα προσπαθήσει για μια έκπληξη πρώτου μεγέθους, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Μεγάλο ματς και στην Κωνσταντινούπολη, με την Μπεσίκτας να υποδέχεται τη Λιόν, που είχε επικρατήσει 2-1 στη Γαλλία. Το παιχνίδι θα γίνει στη... σκιά των επεισοδίων που είχαν γίνει στο πρώτο ματς και τα μέτρα ασφαλείας είναι "δρακόντεια". Για τους Τούρκους δεν είναι διαθέσιμοι οι τιμωρημένοι Αμπουμπακάρ και Μαρσέλο, ενώ για τον ίδιο λόγο η Λιόν θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ράφαελ.

Στη Γερμανία, ο Άγιαξ θα προσπαθήσει στην έδρα της Σάλκε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 από τον πρώτο αγώνα. Οι Ολλανδοί είναι προετοιμασμένοι για να αντεπεξέλθουν στην πίεση των Γερμανών, που είναι δεδομένο ότι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα "έδρα". Για τη Σάλκε δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κέχρερ.

Τέλος, στο Βέλγιο η Γκενκ θα φιλοξενήσει τη Θέλτα, η οποία είχε επικρατήσει 3-2 στον πρώτο αγώνα. Οι Ισπανοί θέλουν να διαφυλάξουν αυτό το προβάδισμα από την αναμέτρηση στο Βίγκο, όμως οι γηπεδούχοι θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες που τους αναλογούν. Οι δύο προπονητές αναμένεται να παρατάξουν τις καλύτερες δυνατές 11άδες, με στόχο να τσεκάρουν το... εισιτήριο της πρόκρισης.

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News