default-image

Κρήτη: Όταν ο αιρετός του Δήμου παρκάρει παντού

Κρήτη
Κρήτη: Όταν ο αιρετός του Δήμου παρκάρει παντού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μα, είναι ή δεν είναι το αυτοκίνητο αυτό το ασημί, μεγάλου κυβισμού, που κλείνει τη διάβαση πεζών και ράμπα στον πεζόδρομο της οδού Χάνδακος, ιδιοκτησίας δημοτικού παράγοντα, του λεγόμενου και ως "πολυεργαλείου", αιρετού και πολυσυζητημένου τα τελευταία 24ωρα για τα διλήμματα που θέτει;

Η φωτογραφία που εστάλη υπ' όψιν της "Ν.Κ." δείχνει καθαρά ότι το ασημί τζιπ - έτσι ας το λέμε - που ανήκει στον εν λόγω δημοτικό παράγοντα είναι σταθμευμένο, αφού ούτε αλάρμ δεν είχε πατήσει αν επρόκειτο για ολιγόλεπτη στάση!

Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι πολύ κοντά στο σημείο παράβασης βρίσκεται και η κατοικία του ιδιοκτήτη τού ασημί τζιπ και γι' αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό με πόση άνεση... το πάρκαρε για να πάει σπίτι του!

Και σκεφτείτε ότι το δημοτικό πάρκινγκ στην παλιά Λαχαναγορά είναι μόλις 50-100 μέτρα πιο πίσω, δυτικά του σημείου!

 Δηλαδή, πέντε βήματα θα λέγαμε! Και φυσικά ούτε η Δημοτική Αστυνομία παρενέβη, αν και εδρεύει στις εγκαταστάσεις της παλιάς Λαχαναγοράς.

Όσο για τα σήματα του ΚΟΚ που παραβιάζονται, αυτά αφορούν το πρώτο σε χώρο στάσης οχημάτων τροφοδοσίας και το δεύτερο σε σήμα που δείχνει τον ενήλικα με το παιδί, που αφορά σε οδό υποχρεωτικής διέλευσης πεζών (όπου απαγορεύεται η διέλευση άλλων, εκτός από πεζούς, οχήματα άμεσης ανάγκης και οχήματα για την είσοδο-έξοδο σε παρόδιες ιδιοκτησίες).

Α.Χ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News