default-image

Ποιοι είναι οι άλλοι 3 νεκροί από τη συντριβή; - pic/video

Ποιοι είναι οι άλλοι 3 νεκροί από τη συντριβή; - pic/video

Θρηνεί η Κρήτη για την απώλεια του Υποστράτηγου Ιωάννη Τζανιδάκη, από την Ελεύθερνα Ρεθύμνου, ενώ την ίδια ώρα ολόκληρη η Ελλάδα παρακολουθεί σαστισμένη την τραγωδία που εξελίχθηκε το πρωί της Τετάρτης, μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου του Στρατού Ξηράς, που στοίχησε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΙΡΑΙΟΥ ΧΙΟΥΙ

Πατέρας 3 παιδιών ο δεύτερος νεκρός

Ο Συνταγματάρχης Θωμάς Αδάμος είναι ο δεύτερος από τους τέσσερις νεκρούς που έχασαν τη ζωή τους στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Ο Θωμάς Αδάμος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας, η οποία έχει βυθιστεί στο «σκοτάδι», μετά το άκουσμα του ξαφνικού και άδικου χαμού του, ενώ ήταν πατέρας 3 παιδιών.

Ο 50χρονος επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο από τη Λάρισα όπου υπηρετούσε ως Διευθυντής σε νευραλγικό πόστο στην 1η Στρατιά.

Τραγικό το παιχνίδι της μοίρας για τον Υπολοχαγό Χατζή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Φαλάνη Λάρισας, απ' όπου καταγόταν και έμενε ο άτυχος υπολοχαγός της Αεροπορίας Στρατού Κωνσταντίνος Χατζής.

Πριν από σχεδόν 2,5 χρόνια, ο Κωνσταντίνος Χατζής έχασε τον πατέρα του από καρδιακό επεισόδιο και πριν από σχεδόν έναν χρόνο, θέλοντας να ξαναβρεί τη χαρά στη ζωή του, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του σύντροφο.

Δυστυχώς η μοίρα επεφύλασσε τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια, με το ψυχολογικό βάρος να πέφτει τώρα στη μητέρα του Κωνσταντίνου, στη σύζυγό του και στην αδερφή του Σάσα, η οποία είναι αστυνομικός και πρόσφατα είχε πάρει μετάθεση στη Λάρισα.

Με την σύντροφό του μάλιστα είχαν αναγκαστεί τους τελευταίους μήνες να ζουν χωριστά. Η 26χρονη εργαζόταν ως φυσικοθεραπεύτρια σε κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων της επιχείρησης είχε φύγει για δουλειά στο Μαϊάμι των Ηνωμένων Πολιτειών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ»

Ξέσπασε ο πατέρας του κυβερνήτη του μοιραίου Χιούι

Ο Ταγματάρχης Δημοσθένης Γούλας, είναι ένας εκ των τεσσάρων θυμάτων της τραγωδίας. Ο Γούλας καταγόταν από το Αρτεσιανό. Ήταν παντρεμένος με παιδιά, όπως και άλλοι δύο από τους νεκρούς.

Ο πατέρας του, Γιώργος Γούλας, μίλησε συντετριμμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, μη μπορώντας να πιστέψει τον άδικο χαμό του γιου του.

«Έχασα το καμάρι μου, σε όλα τα σχολεία πρώτος. Έχει δύο κορούλες, η μία πάει πρώτη δημοτικού, η δεύτερη είναι 2,5 ετών. Ήταν επιλογή του να καταταγεί στον ελληνικό στρατό και μάλιστα ήταν επιλογή του η αεροπορία. Τον έστειλαν στα Χιούι, ενώ είχε εκπαιδευτεί στα Απάτσι», ανέφερε μεταξύ άλλων συγκλονισμένος.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News