default-image

Κομμάτιασε με 6 μαχαιριές τη σύζυγό του στη μέση του δρόμου

Κόσμος
Κομμάτιασε με 6 μαχαιριές τη σύζυγό του στη μέση του δρόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με έξι μαχαιριές στην καρδιά και στο λαιμό και μπροστά στα μάτια των περαστικών κατακρεούργησε τη σύζυγό του, ένας 42χρονος σε πολυσύχναστο δρόμο της κατεχόμενης Αμμοχώστου, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα κάρφωσε το ίδιο μαχαίρι στο στήθος του.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε καφετέρια όταν άρχισαν να καβγαδίζουν, το μεσημέρι της Τρίτης. Η 25χρονη Μπουρτζιού, βγήκε έξω από το μαγαζί νευριασμένη και την ακολούθησε ο σύζυγός της, Οζγκιούρ Οκουμούς, κρατώντας ένα μαχαίρι.

Λίγα μέτρα πιο κάτω άρχισε να την μαχαιρώνει. Δεκάδες άτομα παρακολουθούσαν τη σκηνή αλλά κανείς δεν παρενέβη. Ο 42χρονος άνδρας στη συνέχεια κάρφωσε το μαχαίρι στο στήθος του και έπεσε δίπλα στο σώμα της γυναίκας του, η οποία ξεψύχησε ακαριαία.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο Οζγκιούρ Οκουμούς νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα και έχει διαφύγει του κινδύνου.

Ο Τουρκοκύπριος Οζγκιούρ Οκουμούς φέρεται τις τελευταίες πέντε ημέρες να έμενε σε διαφορετικό διαμέρισμα από την 25χρονη φοιτήτρια σύζυγό του.

Μάλιστα, ο συζυγοκτόνος στις 17 Απριλίου είχε δημοσιεύσει στο λογαριασμό του στο Facebook ένα ποίημα του Ουμίτ Γιασιάρ Ογουζτζιάν, με τίτλο «Το τέλος της Αϊτέν» και το οποίο αναφέρεται στο θάνατο μιας γυναίκας.

Μετά την κηδεία η σορός της θα σταλεί στην οικογένειά της στην Τουρκία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News