default-image

Τελευταία Τετάρτη στην οδό Λευκών Ορέων η Λαϊκή Παχιανών

Κρήτη
Τελευταία Τετάρτη στην οδό Λευκών Ορέων η Λαϊκή Παχιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τελευταία Τετάρτη ήταν η σημερινή που η λαϊκή των Παχιανών στα Χανιά λειτούργησε μπροστά από το 16ο Δημοτικό Σχολείο. Μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν τις δύο προηγούμενες εβδομάδες από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου αλλά και από παραγωγούς και εμπόρους, η δημοτική αρχή αποφάσισε να επαναφέρει τη λαϊκή στην οδό Εφέδρων Πολεμιστών από την επόμενη Τετάρτη.

Σήμερα , οι παραγωγοί και οι έμποροι της λαϊκής ξεκαθάρισαν ότι την επόμενη εβδομάδα αν ο δήμος δεν τηρήσει την υπόσχεση του, δεν πρόκειται να στήσουν τους πάγκους τους.

Υπενθυμίζεται ότι η χωροθέτηση της λαϊκής των Παχιανών στην οδό Λευκών Ορέων αποφασίστηκε από την αρμόδια επιτροπή του δήμου στο πλαίσιο της εξάμηνης αλλαγής χωροθέτησης των λαϊκών.

Ωστόσο από την πρώτη στιγμή εκφράστηκαν σοβαρές διαφωνίες με πρώτους τους εκπαιδευτικούς του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων και τους γονείς των μαθητών να τονίζουν ότι είναι απαράδεκτο να πραγματοποιείται λαϊκή μπροστά από τα παράθυρα των αιθουσών που τα παιδιά κάνουν μάθημα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News