default-image

Ο Ρονάλντο... πήρε από το χέρι την Ρεάλ!

Ποδόσφαιρο
Ο Ρονάλντο... πήρε από το χέρι την Ρεάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-2 της Μπάγερν στην παράταση και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο που σημείωσε χατ-τρικ!

Η Μπάγερν πάντως είχε βάλει πολύ δύσκολα στους Μαδριλένους, καθώς στην κανονική διάρκεια τους κέρδισε με 1-2 και ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά στην παράταση δεν άντεξε, καθώς έπαιζε με 10 παίκτες λόγω της αυστηρής αποβολής του Βιντάλ στο 84'.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Μπάγερν ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι αλλά μετά το 25' η Ρεάλ ανέβασε ταχύτητα και έχασε σωρεία ευκαιριών να προηγηθεί. Μετά το 0-0 του α' ημιχρόνου, εκείνοι που πήραν προβάδισμα στην επανάληψη ήταν οι Γερμανοί. Στο 53' ο Ρόμπεν ανατράπηκε από τον Κασεμίρο και στο πέναλτι που έδωσε ο Κασάι ο Λεβαντόσφκι ήταν εύστοχος κάνοντας το 0-1.

Η Μπάγερν ήθελε άλλο ένα γκολ για να δημιουργήσει σκορ πρόκρισης και μάλιστα είχε τις ευκαιρίες για να το πετύχει. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 76' ο Ρονάλντο ισοφάρισε 1-1 και η Ρεάλ πήρε το προβάδισμα, ωστόσο το  έχασε γρήγορα. Κι αυτό γιατί στο 78' σε μια ανύποπτη φάση, η μπάλα από το πόδι του Ράμος πήγε στα δίχτυα του Νάβας και με αυτογκόλ έγινε το 1-2. Η Μπάγερν είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα και το κράτησε μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας για να πάει το ματς στην παράταση, παρότι στο 84' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Βιντάλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα…

Στο 105' ο Ρονάλντο σκόραρε από θέση οφσάιντ και το σκορ έγινε 2-2, με την πρόκριση να κλίνει προς τους γηπεδούχους, οι οποίοι διασφάλισαν το εισιτήριο για τους «4» στο 109' με το χατ-τρικ του Πορτογάλου σταρ. Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε στο 114' με τον Ασένσιο να γράφει το τελικό 4-2…

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος (114' Κόβασιτς), Ίσκο (71' Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (64΄Ασένσιο).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Χούμελς, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (75' Μίλερ), Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Ρόμπεν, Ριμπερί (71' Ντάγκλας Κόστα), Λεβαντόφσκι (88' Κίμιχ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News