Ειδήσεις

8χρονη κατέληξε από τον Η1Ν1, έπεσε σε κώμα στα γενέθλιά της

Έχασε τη μάχη με τη ζωή ένα 8χρονο κοριτσάκι, που "χτυπήθηκε" από τον ιό Η1Ν1 - Ειρωνεία ότι έπεσε σε κώμα την ημέρα των γενεθλίων της

Ένα κοριτσάκι μόλις 8 ετών «κατέληξε» στη ΜΕΘ από τον ιό Η1Ν1, με ολόκληρη τη χωρά να παρακολουθεί συγκλονισμένη το «θρίλερ» που έζησε η μικρή Μαρία από το Μιντιλόγλι Πατρών, η οποία «πάλεψε» για 25 ημέρες με τον ιό της γρίπης Η1Ν1.

Όλα ξεκίνησαν από έναν όχι ιδιαιτέρως υψηλό πυρετό, ο οποίος όμως επέμενε για αρκετές ημέρες. Η μικρή παρέμεινε νοσηλευόμενη αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και τελικά έχασε τη μάχη με τη ζωή στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείο Πάτρας.

Συγγενείς περιμένουν τα αποτελέσματα και τις διαγνώσεις, μιας και έχουν ζητήσει νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατό του παιδιού τους. Δεν επιρρίπτουν όμως καμία ευθύνη στην ΜΕΘ Παίδων του Ρίου στην οποία έγινε ότι το δυνατόν για να κρατηθεί το παιδί στην ζωή.

Σύμφωνα με το news247.gr, οι στενοί συγγενείς του παιδιού, αναφέρουν πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος στο Καραμανδάνειο και εξετάζουν το να κινηθούν νομικά.

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι η 8χρονη Μαρία έπεσε σε κώμα την ημέρα των γενεθλίων της, τη Μεγάλη Τρίτη.

Σχόλια